I'M BACK

Hej nu tycker jag att de har varit tyst här alldelles för länge!

Kommer att börja uppdatera nu igen så ni vet!
Men nu ska jag sova , puss och godnatt kära läsare! (som fortfarande kikar in på min blogg efter dett LÅNGA uppehåll)

hemma


Nu är jag hemma igen! kan inte riktigt betsämma mig om det är skönt eller inte.. visst kul att träffa kompisar igen men finare ställe har jag aldrig varit på!
Miljön, maten, mäniskorna, helt underbart ! absolut inte sista gången jag åkte dit.

Så vad gjorde vi då? .. jo vi badade, solade, shoppade, åt god mat och bara va. Huset vi bodde i låg uppe på ett berg så vi hade utsikt över hela staden inkulsive havet vilket var underbart, .. när man väl var uppe, för stigen vi gick upp och ner varje dag var brant, lång och hal men de gick!
På kvällarna var vi oftast nere på stan och gick runt och kikade och åt, men nån kväll var vi hemma och gjorde egen mozarella sallad och tog en promenad och kikade på utsikten och villorna som låg längre upp på våran väg.

På lördagen åkte vi över till Monaco och spenderade dagen där och det var något speciellt, så mycket stora båtar och olika sorters sportbilar har jag aldrig sett på samma gång, var som en helt annan värld fyllad av lyx och glamour.
Gamla gubbar med unga opererade tjejer med små hundar och drya bilar, haha där kunde man snacka om gucci gucci prada prada. Även tjejer i min ålder gick och bar på stora kassar från Chanel och Gucci, haha luktar gossip girl.

Träffade även en jätte trevlig tjej på planet som hette karin och vi pratade om allt ifrån MUF till Twilight, oj nu börjar det åska här .. dags att dra ut bredbandet.
bilder kommes läggas upp på facebook men även någon här med,
ciao!

RSS 2.0