Halo



Don't search for happiness, when it's right beside you.

Lördag/Söndag

På söndagen hade vi planerat att dra in på sommarkrysset men dom planerna sprack, eftersom alla inte kunde och då tyckte vi att vi väntar till en annan gånh då alla kan istället!
Så vissa var i Knutby Parken, men Emma och jag kände oss inte så sugna på det så vi åkte in till stan istället.
Köpte bubbelvatten, färdig grillad kyckling, potatissallas, bröd, vitlökssmör och naturgodis på luthagens livs och gick och satte oss på bryggan och åt, så himla mysigt! hade turen att få kanon väder också! Där satt vi en bra stund och bara njöt av livet, fotade och snacka. Sen så gick vi en lång prommenad genom tunnlar, parker och lekparker och fotade lite.. eller ganska mycket! ( Emma har alla bilder så så fort jag fått dom så lägger jag upp här, hahah oj vad mycket bilder jag har lovet er nu!)
Sen så gick vi upp till hennes lägenhet och kika lite på film innan vi somnade.

På morgonen hämtade mamma upp mig och vi åkte till Östervåla för att träffa morfar och fira min morbror som fyllde år, på vägen hem stannade jag och mamma i stan och gick på bio, Änglar och Demoner såg vi och det va bra men rätt lång!

MIDSOMMAR

HallÅ!         midsommar vart great! ..Först så var jag, Emma och Jullan på gullhagen och drev runt lite, efter ett tag behövde Emma åka för att hon skulle skjutsa sin syster, så då träffade jag och Jullan på Jennifer och vi gick 5-kampen tillsammans. Sen så var det raka spåret hem, där väntade Emma på mig och vi tog mopparna till Björn och Anki där det var famlije midsommarfirande på gång! Jullan låg oss också hack i häl på sin moppe. När vi kom fram så badade några i poolen men vi nöjde oss med att kika på de som återstod av Italien-Svergie innan vi åt förrätt. Sen vart det fotbolls lirande och grillning innan vi tjejer + Frida drog hem till Jullan och mös ! ..Sen tog vi en snabb sväng till gullhagen där lite folk var men stannande ingen längre stund innan vi åkte hem till Jullan och sov där.

har varit lite lat och inte lagt in bilder på datan, men de kommer, de kommer.


i'm burnin



Dream as you´ll live forever. Live as you´ll die today.

18/6

Tre dagar på dagis har jag spenderat nu, och det är väldigt kul men intensivt.
Idag så hade vi midsommar firande och alla barnen gick ut och plockade blommor till våran egna lilla midsommarstång som vi sedan dansade runt, haha ungarna var så söta!
Sen så har vi pysslat lite, lekt i rörelserummet och ute.

Är så trött just nu att om jag stängde mina ögon skulle jag somna, och det är precis vad jag tänker göra nu närmaste halv timmen, annars kommer jag bara vara trött och grinig hela kvällen och det är inte så jag vill va så då tar jag tillfället i akt nu och slumrar lite.
Igår kväll var jag fressten med Emma och fotade lite, bilder kommer !

Och imorgon är det fredag och midsommar, ber för bra väder ! .. dock vet jag redan att det inte kommer bli så men snälla gud du kan inte tänka dig att grina på söndag istället? för imorgon vill jag ha sol sol sol


Måndag

hej alla!
så idag har jag från kl nio på morgonen till halv tre på eftermiddagen suttit i almunge skola och väntat på att det ska vara våran tur att få komma in och agera statister i den kommande ungdoms filmen Orion, inte mycket fick vi vara med, men det var kul att vara där och se hur allt går till! det kommer vara fler gånger också så.

handling om Orion, källa wikipedia

Tony är 16 år och har ett komplicerat liv. Han är kär i klassens nya tjej, Anna. Men hans mörka hemsituation kommer att besvära deras relation. Tonys mamma Lena är alkoholist och Tony hatar att hon dricker. Allt blir ännu värre när Tonys pappa Glenn, ringer hem och säger att han ska komma hem igen efter sitt långa fängelsestraff. Det enda ljuset för Tony i vardagen är när han träffar en äldre kille som heter Lee. Men han bär på en mörk hemlighet och inget blir som någon tänkt sig från början.

bland annat dessa kommer medverka, och dom fick vi faktikst träffa idag, lite kul!



Freddy Åsblom troligen mest känd från Livet enligt Rosa där han spelar Ville
Filip Berg som bland annat är med i hip hip hora där han spelar Sebbe
Och Fortesa Hoti som är känd för sin roll som Roxanne i Andra Avenyn


ny låt på hjärnan



Gårdagen bestod av regn och film tittande,
I taket lyser stjärnorna och Changeling, två otroligt bra filmer!

Nu är det slut..

..helt slut, Inget mer 9b, inget mer av någonting. Tre härliga år är slut, föralltid.

Men nu är det sommarlov så det finns inget att klaga på! möjligtvis vädret men regn= svensk sommar? så det hör väl till antar jag.
Det är bara att dra på sig sitt snyggaste smile och se ut som om livet är en dans på rosor, ikväll kör vi!

Class of 2009


the end..

Idag så var alla nior och åttor tillsammans i fjällnora och spelade kubb, paddlade kanot, badade, käkade och allt vad det nu var. Trevligt var det iallafall :) ... men kändes lite konstigt att det var det sista som vi någonsin kommer göra tillsammans med dom här mäniskorna.

Har ända tills nu verkligen längtat efter att få sluta i almunge och börja i stan, och det gör jag väl iof fortfarande men inte alls på samma sätt, nu när det verkligen snart är slut så inser man att man faktiskt kommer sakna alla! .. det kommer verkligen kännas tråkigt att lämna allt samtidigt som det ska bli väldigt kul med något nytt. Men det är väl så det är med allt här i livet.
Men kan fortfarande knappt fatta att imorgon är allt slut? alla nio år i almunge skolan är avklarade? jag ska börja i gymnasiet i höst i ny skola med nya mäniskor, nästa år förmodligen usa, allt som känts så långt bort är nu väldigt nära och de skrämmer mig nästan lite, tiden går verkligen alldeles för fort.

7an


8an


9an




d-day

heej alla! :D
Nu har äntligen lite bal bilder kommit på plats! .. försökte ladda upp dom på facebook men då strula det så gör ett nytt försök senare. Balen och efterfesten var verkligen sjukt kul och ett minne för livet!

Idag hade vi akro i skolan, så där lagom kul när det spö regna.. dessutom är jag ingen hejjare på friidrott så det gjorde ju inte saken bättre heller.
Är otroligt trött just nu, dels för att jag har hållit igång hela dagen och så har jag nog inte rikigt hämtat mig än från bal kvällen..känner mig inte precis taggad på träning nu ikväll, men är tvungen.
 men imorgon får jag vila upp mig ordentligt så jag slipper påsar under ögonen på fredag ! HEJ SOMMARLOV!

BAAAAAL!
































stressig dag

ojoj idag har det varit full rulle! .. somnade hemma hos Emma igår runt tre tiden efter en härlig kväll i parken.
På morgonen ringde klockan strax efter åtta, jag skulle upp och döma p-98or i Funbo. Trött som en sate, men de gick ändå rätt bra. När jag kom hem var det bara till att äta och sova ikapp lite timmar innan de var dax för match i stan, vinst med 3-2, men ingen vidare insats från mig själv tyvärr. Efter matchen var det raka spåret till vargspåret för att kika på dam derbyt mellan Funbo och Knutby, sen hem och duscha.

Just nu håller jag på att fixa allt inför balen imorgon tagga tagga tagga.
Jag känner mig lite stressad faktikst men det ska nog gå bra ändå hoppas jag.
Bilder kommer att komma upp under veckan!

kisses!

lördag

Idag har jag varit hemma och inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt och planerat familjens sommar semester lite. Jag tycker sånt är så kul! ..kanske ska bli ngn form av plannerare när jag blir stor?
Morfar är här på besök också så jag har hjälpt mamma att göra lunch och efterrätt. Mums !
Ska ta mig ut och springa en stund sen med och ikväll så blire nog till att kolla lite på fotboll kom igen nu sverige och sen till Knutby för att gå på årets första parken, hahah woho!
annars så är det nog inget mer speciellt som kommer att hända idag för min del :)

yes who says?



17 again var det vi såg igår, en helt klart godkänd film! det var väl en drama/komidi skulle jag säga, Zac Efron lyfter iallafall upp filmen med sitt charmiga smile!

tonight

Kvällens planer vart ändrade! familjen ska in och se på bio och sen kanske käka en bit mat efter.
mysigt tycker jag! väderet har ju klarnat upp lite också, det gillar vi :)



Ungefär så här kommer jag se ut + kavaj .. haha ni får ursäkta men jag hatar att vara seriös på bilder! speciellt när man tar på sig själv, hahah.

mmmh...

Pappa och jag var nyss ute och tog 1 & 1/2 varv i spåret, känndes skönt att få röra lite på sig !
När vi kom hem vart det fika med kanelbulle och kall mjölk, finns det något godare?


why does it rain?

Skolan är ju sjukt slapp just nu! gör verkligen ingenting .. sitter bara i korridoren eller kollar på film. Känns rätt meningslöst att gå till skolan när det är så här? .. Man tycker ju nästan att man skulle kunna få sommarlov redan nu.
Iallafall så var det bara jag och Jullan i skolan idag, resten av tjejerna var på studenten och alexandra är sjuk?
Så dagen började med sovmorgon till kvart  tio, blev lite sen pga att min moppe inte startade så jullan fick komma och hämta mig med sin.
Första lektionen var SO och vi satt då som vanligt och gjorde inget alls, så vi fick en crazy idé och drog in till stan och solade istället. När vi kom tillbaka till skolan så var i princip alla påväg hem, så då drog vi också.

Nu ska jag bara ta det lugnt och även ikväll som det ser ut :)

C ya

good stuff




Är mega trött så ska slänga mig i sängen och kika på en film nu!

tjing!


update

Goddagens! Glömde att berätta igår att skjutsen till balen är fixad! känns toppen. Nu är klänninga, skor, skjuts och allt sånt nödvändigt klart !  kan äntligen slappna av.




22.47


Tomt som ett hav utan vatten
Tomt som ett rum utan luft
Tomt som en bok utan bokstäver
Tomt som en kropp utan själ
Kan man känna sig så tom?

dreams really come true?

in till stan efter skolan snabbt som sjutton för att fixa present till min underbara vän Emma och köpa mat, fick bli en sallad på cupido, det naturliga valet.
Sen mötte jag upp sigge, för att bege oss mot studenternas där vi i Uif's damlag skulle hålla i parkerings avgiften till blodomloppet. Stod där och langa in 20lappar i några iskalla timmar innan det var dax för match! min debut match sen klubb bytet dessutom! lite nervös var man allt. Men det gick helt okej, i stort sätt bra men hade ett par svackor i matchen när de gick sämre, men så är det. Blev iallafall en Vinst med 3-1 mot Bälinge och jag fick med mig en fläskläpp hem, jippie!

jaja nu ska jag välja ut kläder till johan som han ska ha imorn när han ska till Tunaberg för att möta sin blivande klass.

sovgott allihopa!

löööve

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD


ååh enda andledningen till att längta till hösten!

1/6-09

It's the soul afraid of dying, that never learns to live.

RSS 2.0