ALMUNGE DAGEN VAR ORDET

hej bloggläsare !

igår Lördag så spela jag och mitt kära FC Funbo match mot DM vinnarna Fanna , gick fin fint som alltid vi åkte från enköping med 3 pinnar med oss , resultatet blev ganska jämt 3-2 men vi hade cirkus hela matchen ändå så de var lugnt.
Sen så vare bara raka vägen hem och fixa iordning lite hemma innan tjejerna skulle komma, Det jag var Jag,Emma,Frida och Alexandra som käka lite pizza här hos mig och för festa lite innan vi drog ner på almunge dagen !
Där strosa vi runt lite innan vi fann vårt härliga gäng som redan var i full gång , vi haka på dom och hade en hel skön kväll !
dessvärre har jag inga bilder men för er som är intresserade så inom kort så har jag bett min kära vän alexandra att lägga upp lite så ni kan ju spana in hennes blogg , www.enalexandrafredrikssons.blogg.se

Sen idag så har jag bara hunnit med att spela innebandy , vi hade en tränings match mot Björklinge som gick helt okej, vi spelade ju bra men fick inte in alla bollar . Sen så nu har jag ba chillat hemma och gjort lite på våran "kärkleks handbok" som vi håller på me i skolan där jag skulle beskriva min dröm kille . 

nej men nu ska jag kilas , ska kanske träffa emma sen och jullan om hon orkar , pussisen


skärpning !

hah ja usch på mig jag har varit usel på att uppdatera mig ! , menmen ska försöka ändra på de nu , men de känns liksom som om de kommer bli så enformigt för de ända man gör om dagarna nu är ju att gå i skolan,plugga och träna typ.
hah de kommer ju i princip att stå samma saker vecka efter vecka och de blir ju lite tråkigt.
men kanske lägger upp lite outfits bilder för att variera mig ibland .

Men jaja idag så har jag ju varit i skolan , inte hänt något speciellt bara rullat på som vanligt , ikväll äre innebandy träning och sen hem och ska nog kolla på den film som jag tänkt at hyra som jag ska skriva en recension om , " ps I love you " hette den , någon som vet om den är bra ? 

haha

haha där hade vi dagens outfit
T-shirt - Monki
Thights- gina tricot


hah sen vill jag bara passa på att säga att valet av kläder inte är så seriöst,
jullan och jag fick thightsen av den kompis så vi tre skulle ha dom när vi var Gothia discot men tyvärr så blev de ju inte så, hah dels för att dom är ganska rejält fula , menmen så tänkte jag och jullan va lite hippiga och ha dom på skoj i skolan,
sagt och gjort ! ;d

inte så tokigt

Jo nu börjar det faktikst märkas, dagarna känns lite kallare och nätterna är mörka och framför allt så börjar ju skolan nu redan i nästa vecka !? Det är inte klokt hur fort sommarlovet har gått, men jag har ändå hunnit med det som jag kännde att jag ville göra så lovet har varit toppen ! Och inte för att jag är nå vidare av en pluggis men jag kan ändå faktikst erkänna att jag tycker de ska bli lite kul att skolan börjar igen.
Och även fast jag verkligen älskar sommaren så tycker jag att det kommer att bli lite mysigt med hösten, tänk alla härliga mys kvällar och alla varma och framför allt snygga höst kläder !
Jag ska försöka ta mig iväg till stockholm i veckan och kolla runt lite på olika kläder, men så är de ju det där med mig att jag inte vet riktigt vilken stil jag har ?
För lika gärna som jag älskar hög midjasnygga sjalar och höga klackar så tycker jag om att även bara gå i jeans och en munktröja med ett par helt vanliga tygskor till. Så de kan bli lite knivigt ibland till när man ska shoppa eftersom jag har så blandad stil , men de brukar lösa sig på ett eller annat sätt även fast jag ibland ångrar köp, men vem gör inte det ibland ?

Men nu så ringde telefonen nyss, de var Emma och hon och jullan var hemma hos henne så jag ska pallra mig över till henne nu, hörs ! /e.h


Hjälp !

 

Vilken är snyggast ? för att hjälpa mig lite med min beslutsångest så lämna gärna en kommentar !
pussisen

08-08-08

Igår Fredag så hade vi en liten tejkväll hos jossan , skit kul var de !
Jag jullan och emma kom dit vid ca 6 tiden och sen efter en stund dök sofia upp , vi hade inte så mkt att göra till en början så vi slog på en film , elr sofia slog på den , vi andra lite normalare kollade på filmen istället :) , hah gumman du är för rolig du !
Sen så bestämmde vi oss för att åka till borgis för att chilla lite och röka lite vattenpipa , sagt och gjort , emma och jag åkte moppe medans dom andra gick.
Väl där så dök även alex, philip, kalle och jonas upp och dom hjälpte oss lite eftersom vattenpipan knappt fungerade,
haha grabbarna var lite galna och lekte med elden på ett sätt som kanske inte var så smart men sånna är dom ,
Sen så efter ett par timmar så drog vi hem och chilla lite på jossans altan, men efter ett tag började de bli så kallt så vi var tvungna att gå in, de är helt sjukt hur mkt de känns att sommar tyvärr är påväg att ta slut.
Vi kom in gjorde oss iordning sen kolla vi på en till film sen slockna vi nästan på en gång.

Och idag när jag kom hem så har jag inte gjort lite av varje, kollat lite på moppe bla och jag tror jag vet vad jag ska ha för ngn nu :) , sen så hade jag och Emma lite planer på att dra till parken ikväll , men de blev inte så känndes skit trögt att fixa sig och ta en full proppad buss till k-by me massa party taggade människor när man själv mest kännde sig trött och inte alls taggad för fest. Så de fick bli en kväll hemma idag och imorn blire förmodligen stan men mams för att gå och kika lite på IKEA alltid lika kul !
nej nu ska jag kila iväg för att kolla på film , puss / e.h

blää

Sommarlovets dagar blir bara färre och färre och vädert är bara piss ! , går ju i princip inte att göra någonting när vädret är som de är , har bara suttit ensam hemma idag , så jävla tråååååååååk
vill inte bo kvar här ute på landet där de ända som erbjuds är hm.. rätta mig om jag har fel men ..ingenting ? finns inte ett jäkla shit här ute att göra , jag kommer aldrig förstå mig på dom som föddes här och fortfarande bor kvar ? , stackars människor säger jag bara !
jag längtar så grymt mkt till hösten 09 när vi får börja inne i stan, flyttar ju förhoppningsvis in då också, sen året efter bär de av till USA för ett high school år , så jag längtar ! <3

RSS 2.0