Fredag, åh vad jag gillar dig

Hej bloggen! nu om cirkus 20 minuter ska jag bege mig ner till hallen på innebandy träning! fast innan det roliga drar igång så blir det springning fram och tillbaka från konsum.
Ikväll så har jag inget speciellt plannerat, jag skulle tro att jag åker hem efter träningen och tar de lite lugnt för just nu känner jag mig otroligt trött, så då kan det vara lite skönt att bara komma hem och bädda ner sig i soffan och kolla lite på någon skön film och fixa lite med min ansökan.

Nej nu ska jag kila och packa väskan och plocka upp mina kläder från badrums golvet innan pappa lackar på mig, har redan blivit tillsagd 3 gånger. hahah.. jaja puss på er !


jag höll mitt löfte

Jaha har har vi gårdagens


bättre sent än aldrig

Kom nyligen hem från en prommis, så ska fixa lite fika nu snart och sen kika på något avsnitt av OC , Hade inget att göra i Tisdags och då när jag skulle gå till film hyllan och välja en rulle att kolla på så såg jag min gamla älskade OC box som jag inte har tittat på verkligen hur länge som helst !
Och nu är jag självklart fast... så det får stå för kvällens underhållning.

oc.jpg The OC picture by jaxarewild


Har även fotat "Dagens outfit" men hinner ej lägga ut den så den kommer imorn ? (a)
Har ju tidigare bara fotat en lite då och då pga av jag är lite lat och tycker de är lite jobbigt att ta kort med timer, men alexandra fick mig lite peppad när hon sa att hon hade lovat sig själv att ta outfit bild varje dag ! så jag tänkte försöka hänga på de lite, hm.. hur ska de gå?

Today


Fettisdagen

Har precis ätit min semla som magen har gått och väntat på i princip .. hela dagen! Gott gotti gott gott. Visste ni fressten att idag har det gjorts 5 miljoner semlor i hela Sverige? hah de ni.


Iallafall idag så har det inte hängt något speciellt, håller på med EPOK 1900-tal i skolan. Jag, emma och jullan jobbar med Astrid Lindgren så de har vi suttit och små pysslat med på lektionerna. På gympan körde vi ruggby, haha grymt kul ! hade turen att komma med alexander i mitt lag annars vet jag inte vad jag hade gjort, men jag vet att skulle flyttat på mig så fort han kom springandes, för är det något man inte vill är det att stå i vägen när han kommer farande!

Imorgon så ska vi ha vårat so prov som hade blivt försenat, känner mig ganska så säker på hur hela andra världskriget gick till, så det ska nog gå fin fint. Enligt våra källor i A och C så ska det vara ett ganska lätt prov också.

Som ni ser så har jag ändrat lite smått i bloggen med bakrundsfärg osv, blev det bättre eller sämre ? är fortfarande inte riktigt nöjd.. skulle vilja fixa en lite färg gladare header och ta bort den där ramen runt om kring, hjälp någon ?

till våren





Lite bilder på min nya jacka, tyvärr vart dom ganska små, beror på att jag är nybörjare och inte helt vän med det redigerings programet jag precis har börjat avnända, men som lovat här är jackan iallafall !

soft like summer rain

Sitter och leker lite med ett redigerings program som jag nyss ladda hem, Ska nog stax gå och lägga mig, känner mig otroligt trött. Inhandlade en jacka på Thun's fressten, lägger upp bild imorn om det hinns.


stolt syster

GARTTIS GRATTIS GRATTIS BROR SOM FICK BESKED IDAG ATT HAN KOM IN PÅ TUNABERG IDROTTSKLASS ! <3


Bild från Australien, vi tävlade om biggast smile ! :D

Back in Buisness !

Oj det hände igen! så här blir det alltid för mig när jag ska plugga, först så tar jag fram alla mina böker och datorn till köks Ö:n sen slår jag på datan för att kolla om det hänt något nytt på bloggar, fejjan osv, och så när man plötsligt slänger en blick på klockan, så har man suttit så i en timme! Och det var inte ens det här jag skulle göra, jag skulle plugga på engelska glosorna ! det är såå typsiskt mig. Jag blir som fast och glömmer helt bort tiden. Brukar det bli så här för er med?
Jag måste verkligen sätta fart nu om jag ska försöka få mamma att åka med mig till Thun's ikväll,
so I'll better get going, see u later alligator !


09-02-22

Går kvällen spenderades med Jullan, Mange och Petter , hel kul !
Kollade på Melodifestivalen, spelade tv spel, dryga oss på msn och annat kul.

På morgonen vaknade jag hemma hos jullan, vi åt lite frulle framför tvn där Harry Potter stod för underhållningen, jag gillar dom filmerna... men jullan hatar dom. haha !
Sen så kollade vi på Picture This, jag hann ej se klart hela för paps kom och hämtade mig ganska tidigt eftersom jag har lite jag måste fixa med idag innan skol starten imorgon, men av det jag han se var den väldigt bra !




Nu sitter jag och lyssnar på Veronica Maggio och försöker skriva en bra recension om Mamma Mia, good luck

Du måste va sjuk

Jag ångrar att jag inte gick på Håkan i Torsdags


det är så det är

Igår fredag åkte ett par stycken hem till Mange efter träningen, vi tog de lite lugnt, satt och snacka och sånt, sen hade Magnus syrra Linnéa bakat kladdkaka som hon bjöd på, mycket god var den !

Imorse när jag precis hade käkat frukost ringde min kära vän jullan och kollade om vi skulle åka in och ge lilla Frida lite support  eftersom hon hade sin debut match i sitt ny lag, och så blev det !
hon va så duktig så, 3-0 vann dom till och med me ! Efter matchen stanna vi på donken och käka.

Har precis varit ute med pappa och kört bil på sjön, kulkul ! och nu är det käk här sen ska jag och emma till jullan och sova kvar där ! <3

Torsdag

hej på er !
Igår efter träningen åkte jag emma och frida hem till jullan eftersom vi skulle sova där, efter ett tag kom också petter och Mange dit vi satt och snacka och hade allmänt trevligt ! Innan vi gick och la oss kolla vi lite på the grudge 2, usch värdelös film. somnade gaaannsskkaa sent efter det.

Jag hade lite oflyt eftersom jag var tvungen att gå upp tidigt pga att jag skulle med mamma till stan och få en sån där make up rådgivning. Men det var lätt värt det ! var skit kul och få bli sminkad och få olika sorters tips på hur man skulle lägga alla olika sorters grejer satt det skulle se fint och naturligt ut, hon lärde mig precis de jag ville lära mig att man ska kunna sminka sig så man får fin och jämn hy och liksom ser piggare ut utan att det ska se sminkat ut!
Sen när sminkningen var klar fick man lite olika slags produkter också.

Ikväll åker vi förmodligen jag mamma och johan och åker skridskor i fjällnora för dom har kvälls åkning där ikväll med facklor och så, låter iallafall mysigt så det kan vara värt att prova !






Produkterna jag valde var
Ansiktsvatten
Marcara
läppglans
concealer till ögon och andra delar av ansiktet
en bas ögonskugga
foundation puder
pensel

Onsdag

Idag har jag haft en rikitg hälsodag ! Dagen började med att mamma och jag tog en lång prommis, när vi kom hem så körde vi ett styrke pass på maskinen. Sen så gick jag och tog mig en välförtjänt dusch ! jag passade på att göra lite hårinpackning och när jag kom ut ur duschen fixa jag mina ben och smörjde in mig med body lotion, efter det gjorde jag en ansikts behandling och målade naglarna också. Helt otroligt skönt ! sånt här borde man verkligen göra oftare ! det tycker jag man kan unna sig.

nu är det mat !

15år i staden där jag bor

Jag måste säga att jag inte är nå vidare bra på att utnyttja mina lov till att vila upp mig, Lärarna säger ju alltid att nu kan vi ta i med hård handskarna efter en hel veckas ledighet och vila , konstigt ..jag känner mig aldrig träffad. Jag sliter nog mer ut mig på ett lov än vad jag gör en vanlig skol vecka.

Hitills på lovet har jag spenderat mest tid me brudarna, och de är väl ungefär så resten av lovet också kommer att se ut. Andra grejer som jag också har plannerat att göra är att 

- Gå på make up kurs me mamma
- åka till stan
- pyssla om mig själv och försöka slappna av
- Måste skriva klart recensionen av mamma mia

Godnatt kram från mig

sport lov!

Jaha då har lovet börjat då, är det inte underbart ? Sitter just nu i köket och lyssnar på när dagens lunch bubblar runt i kastrullen. Efter lunchen åker jag, mamma och johan (?) in till ikea och ska fixa en bäddmadrass och ett nytt tjockar täcke till mig eftersom jag fryser så förbaskat i det jag använder nu, men som alltid när man åker till ikea så brukar det ju få följa med annat nödvändigt hem, haha känner ni igen er ?

Mina H&M grejer kom igår, men till min besvikelse så såg inte skorna ut som på bilden, dte stod att det skulle vara en skinnimmitation men dom var mer åt lack hållet så jag fårse om jag behåller dom, de var trotts allt ganska snygga ändå. Sen så hade jag ju beställt ett vitt lite slappare linne, och när jag skulle öppna påsen där de stod att den låg i så låg en annan tröja där ! så mamma ringde idag och dom skulle skicka den jag betällt så fort som möjligt.

Nej nu är det mat här ! pussis


helt sjukt ju !

Såg inte förns nu på en blogg om detta , vad säger ni om det här ?



Helt sjukt ju, han är 13 år ser ut som en 8 åring och är pappa?!  han är inte ens gammal nog att få cykla utan hjälm ;s  Och kolla bara hur tjejen håller bebisen i slutet av klippet, enligt mig så är dom verkligen inte mogna att ha barn !

Söndag

Matchen gick riktigt bra, vinst med 7-1 blev det till slut !
Efter matchen duscha jag bara sen åkte familjen in till stan och käkade på china river, jag åt som vanligt för mycket och fick ont i magen, men de är ju så gott. Vi hade ganska gott om tid på oss också satt när maten hann smälta så beställde vi in två friterade bananer med glass och delade på, mums säger jag bara!
Bion Australia som vi var på nådde upp till förväntningarna också satt det var kul, lilla Nullah va ju så söt ! och Nicole Kidman var som gjord för rollen, visste ni fressten att hon är från Australien ? själv hade jag ingen aning om det förns mina kusiner tala om det för mig. Jag trodde hon var från usa som alla andra hollywood kändisar. Men icke sa nicke.

Nu ska jag och mamma åka och handla och sen hämta upp ett paket från H&M som ligger och väntar på oss hos ica, spännande ! Och ikväll så bär det av till Emma , ska bli så kul ! 

kiss n hugs

glad alla <3 dag!

Min alla hjärtans dag har egentligen inte varit så speciell hitills, sov ganska länge sen så åkte jag och tittade på när johan och p-94 spelade innebandy match.
Ikväll så har jag också match inne i allians, vi ska spela mot sten-sture med ca 8 spelare, önska oss lycka till! för det kommer nog behövas, men vi får väl göra det bästa som går av dom 45 minutrarna.

Efter matchen ska jag och min familj äta ute förmodligen på kina resturang sen så blir det bio, Australia ska vi se.
Det är väl ungefär så min alla hjärtans dag kommer se ut, vad ska ni andra hitta på?

 Ha det så bra ! Love Emma

Kungsberget var guld

Heej mina trogna läsare! kunde inte skriva om vår lilla trip till kungsberget igår för blogg.se har haft något fel på sin sida så jag kunde inte ens logga in, men det verkar ju vara åtgärdat nu så.

Iallfall Kungsberget blev riktigt lyckat ! , lagom många där, perfekt väder, perfekt med snö och perfekta vänner att åka med det summerade då alltså till en perfekt dag!
Här har ni lite pic's fellas !









Det här var inte alla bilder, dom andra verkar ha försvunnit :s !?
men jag lägger in dom när jag hittar dom

Igår onsdag

Så tittade vi klart på Saving private Ryan på so:n, det  är en film om andra världs kriget där bla Tom Hanks medvärkar i, väldigt hemsk men otroligt bra !

Efter skolan kom Frittan Almlöf hem till mig och hon jag och pappa satt och diskuterade allt från världskrigen till knutby försammligen under middagen (INGEN MISSAR VÄL ATT KNUTBY FILMEN/DOKUMMENTÄREN "VÄGEN HEM"  VISAS IKVÄLL 21.00 PÅ KANAL 4). Sen så bar det av på innebandy träning, det gillar jag

Vad e det för en dag ?..

...e de en vanlig dag ? nej det är ingen vanlig dag för det är mammas födelsedag, hurra hurra hurra !
Grattis världens bästa mamma på 46 års dagen !


skulle inte sitta helt fel

Hit vill vi åka på klass resa !



hah har inte kollat några priser än, men jag antar att de är ganska dyrt och vår klasskassa är inte precis full av pengar tyvärr, men man kan ju alltid önska !

KOM TILL MAMMA

Sommar ? JAAA TAACCK !


jag är inget måndags barn

En mummsig Kladdkaka står just nu i ugnen som jag så gärna vill sätta tänderna i när den är klar men... tyvärr är det inget jag kommer få njuta av ikväll för den är tills imorgon när älsklings mamma fyller år ! så jag får allt hålla mig.

Idag så åkte jag in till stan efter skolan och kikade lite, sen träffade jag mamma och vi åt på unico tillsammans, efter det gick vi på gina och jag köpe en vanlig svart t-shirt med urringad rygg sen åkte vi till willys och handla på vägen hem.

pusss

17.11 lördag

Efter en ganska speciell match mot Midas vann vi med 2-1, hah ganska dåligt med tanke på att dom var ganska dåliga, men de var ett ganska svårt lag att spela emot, dom slog mycket på klubbor osv. Men tre pinnar fick vi iallafall och det är ju de som räknas.

Jag kom på nu att jag har ju inte talat om vad jag valde för gymnasium så här kommer de:

1 Jurdik och krimenalteknik på Fyris
2 SPIEP på Lundellska
3 Ekonomi idrott på Celcius


peace

hallå ! lördagmorgon och jag sitter i badrock och kikar runt på internets alla se värdigheter,

gårdagen var dunder ! efter träningen duscha vi och tog bussen in till stan, vi började med att köpa på oss "lite" godis sen begav vi oss till bion.
Åh så bra den var! ni måste verkligen se den. Den hade allt, kärlek, humor och sorg.. jag kan nog lova att jag inte var den ända som fällde en liten tår i slutet. Och Samuel Haus som spelade sakke var en riktigt söting !

Nu om någon timme, match mot Midas. Sen ikväll inga speciella planer än så länge. Tror det blir en lugn kväll hemma för mamma ska göra inbakade fläskfilé till middag och det vill jag inte missa!

kisses

music is my drug

I lurarna
Veronica Maggio - Måndagsbarn

Blir bio ...:D

Blir bio ikväll iallafall, jag hoppas verkligen verkligen att den är bra !

Nu ska jag göra mig iordning, käka middag och sen ner på träning.

Sen nu så känner jag att de börjar bli dax att börja kika lite efter vår jackor, och ja vet det ligger snö där ute nu men vipps är den borta och då står man där i dun jacka, så frågan är vad ska man ha för jacka på sig i vår ? skinnjacka ? trench ?
hmm ja det tål att tänka på. Vad ska ni andra ha ?

torsdag

Np uppsattsen känndes riktigt bra faktiskt ! sen kommer jag säkert ha vissa gramatiks fel, men själva storyn i novellen jag skrev vart nog riktigt bra. Förutom np så har det bara varit en helt vanlig dag. Ocj ikväll händer inge roligare än plugg för min del, engelska prov imorn ni vet.
Och imorgon är det fredag, vad ska man hitta på då ? för mig blir det antingen bio "I taket lyser stjärnorna" eller så åker vi till ladan i gimo som alex försöker dra med oss på, men aja vi får väll se...

Och här är ännu en film på mina kusiner, hah dom e för roliga ! :D


today


Lös vit tee från åhlens
Svarta jeans cheep monday (som jag funderar på att slita)


Läder armband från glitter



mitt i veckan

Hej alla idag är det onsdag för er som missat det, där ebland mig själv. Fick för mig att det var tisdag idag när Frida rättade mig och sa att det faktikst var onsdag, Och inte mig emot 1 dag närmare helgen plus innebandy träning, så man kan säga att det blev en glad överraskning!

på förmiddan var  vi tjejer i klassen inne och besökte ungdomsmottagningen, sen hade vi bara vanlig skol dag tills vi slutade vid två.

Nu: plugga plugg plugg ......

from down under

Haha hittade lite youtube klipp på mina kusiner när dom spelar in reklamfilm


be my valetine

Kolla vilka super söta örngott och smycken ! perfekt present till din käraste på alla hjärtans dag!
Allt ifrån mihi








hej igen!

Ledsen inget bloggande sen lördagen har de blivit pga av att tiden har strejkat lite här, blev ganska mycket plugg på söndagen och sen på kvällen var vi ute och käkade med släkten för att min kära farmor fyller år.
 
Måndag, provet känndes bra så det var skönt, när jag kom hem var jag sjukt trött och frös till och med lite så jag la mig i sängen och läset, sen somnade jag...
Efter middagen åkte jag hem till jullan och sov där, myspys ! vi tittade på film "fjorton suger" haha den var väl sådär helt okej bra.

Eftersom vi skulle ha vårt första np idag i svenska så hade vi sovmorgon till 10, hur skönt som helst ! då kunde man vakna och vara pigg utan att behöva gå upp speciellt tidigt.
Nationella idag var läsförståelse, och tyvärr kunde det gått bättre.. skulle behövt lite mer tid, jag skrev in i sista sekund men ändå hann jag inte med en fråga, tror jag tog det lite för lugnt i början. Men aja det är gjort nu så kan inte tänka så mycket mer på det, för redan på torsdag har vi nästa np i svenska och då ska vi skriva en uppsatts, får se hur det går..

Efter provet fick vi sluta så jag tog bussen hem och gick från vägen, härligt med lite vardags motion !
Och nu när klockan bara är 20 över 12 så har jag ju i princip hela dagen på mig att göra något.

Jag ska nog:
Läsa lite i min underbart spännande bok
Måste plugga lite på till engelska provet som är på fredag (inte en lugn stund)
Träna lite med vårt multigym som ställdes in här i helgen
Plocka iordning på alla mina kläder som ligger på skrivbordet

och nu först så måste jag se vad katten vill, han har stått och jamat här ett tag !

puss vi hörs sen !

RSS 2.0