tråkigt test


Dagens låt: Angel-Sommaren i city
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens smink: mascara och solpuder
Dagens klädsel: jeans och randig tröja 
Dagens planer: Träna och plugga
Dagens vill ha: JOBB!
Dagens saknad: Sol 
Dagens tråkigaste: Spanska lektionen
Dagens måste: finns så mycket måsten..
Dagens dricka: vatten
Dagens köp: har inte köpt något idag
Dagens mat: köttbullar, potatis och brunsås i skolan
Dagens kärlek: till mina vänner
Dagens mående: fin fint! men lite trött
Dagens skratt: Skratta igen åt en grej som va kul igår
Dagens tanke: Matteprovet som ska skrivas snaaart
Dagens smycke: armband och örhängen
Dagens just nu: "Fallet Pellé" på samhällskunskapen
Dagens önskan:  att det ska bli varmt och soligt nu
Dagens längtan: LOV

kommer du ihåg det?





cheep monday

Sitter på sista lektionen för idag, känns bra. Efter skolan blir det nog en trip till gymmet och sen vidare hem för matteplugg. Känns som hela denna vecka mest kommer bestå av skolarbete, men snart är det tisdag och sen onsdag och sen torsdag och sen loooooov. great.


söndag

Sitter just nu med en engelska uppgift och ett cv som ska finslipas lite på. Engelska uppgiften kommer nog gå skapligt fort, vi ska bara recensera en skräckfilm vi sett. Jag ha valt "the skeleton key"  men det som kan ta lite tid är att det var väldigt länge sen jag såg den så jag får nog ta mig lite hjälp av youtube och wikipedia för att färska upp minnet. Måste hinna plugga lite matte också eftersom det väntas prov på tisdag, mycket att stå i nu!

Nu ska vi äta lite våfflor här hemma sen ska jag åka med pappa till Alunda för att kolla på deras första kvalmatch mot Bollnäs alfta, go mooses! 

 


20.30


Fredag

Det var boxercise som det bjöds på som avslutnig + lite käk på resturang där efter. Riktigt kul och trevligt var det men träningsvärk i armar och rygg har jag, men det är skönt på sitt sätt det med.

Ikväll så ska jag fixa mig ett cv, är i stor behov av ett jobb just nu!!! annars bara ta det lugnt och göra ingenting som det ser ut, rätt så skönt faktiskt.



ciao bella

Sitter nu på en otroligt tråkig spanska lektion, gör ingenting.. men det gör inte resten av klassen heller satt det spelar nog inte så stor roll. Vissa lyssnar på musik, vissa kollar på en annan del av köping och de andra anväder sig av googletranslater.
Dagen började lite sisådär, började med att jag missade bussen, men fick skjuts. När vi kommer till skolan upptäcker vi att första lektionen var inställd och det betyder att vissa av oss hade hola till 12, så jag, julia och mathilda drog hem till mathilda och kollade på film och käka vofflor, mumsii!

Ikväll är det innebandyavslutning på schemat, vad vi ska göra vet ingen än, spännande.

jag vill ha varma sommarkvällar nu, tack

Jag gillar inte hur vädret är nu så här när det är på väg att övergå till varmare tider, just då för att de är så satans kallt på morgonen och mitt på dagen så är det ju hur varmt som helst! och då står man där med dunjackan och svettas. Så nu längtar jag verkligen till att våren ska komma igång på riktigt för jag är trött på varma kläder! imorgon ska jag ha min skinnjacka även fast termometern visar minusgrader på morgonen.

Linus i min kära skinnjacka i början av ettan

lördag/söndag

igår lördag spenderade jag större delen av min dag i ishallen med Mathilda och c.o, vi kikade på j18 elit som hade match mot Modo. Dock förlorade dem men det var kul ändå! efter det bar det av hemåt för middag och melodifestival, tyckte faktikst att de var en bra låt som fick vinna även fast jag höll på eric saade.

sen idag var det upp skapligt tidigt för att åka och spela match, första vann vi med 7-3 men den andra förlorades med 5-0. Sen så bar det av in till stan för att hämta upp Jacob och sen vidare hem till almunge!
Nu har vi kikat på film och chillat lite jaaoo, såååååft !!!


you can call me manboy


le love


nyhet

nu har även min kära klass gått och skaffat blogg! här hittar ni den.


ledighet

sitter juste nu med bara thights och min åre munktröja och tar det supermegaultra lugnt. Resursdag idag satt är ledig från skolan, helt underbart.
Ska nog göra allt och inget, läsa lite i boken vi läser i skolan kanske, ta en promis eller en sväng in till storstaden? jaja vi får se. Väderet är i alla fall helt otroligt satt ut måste jag ta mig i vilket fall!


Dessa vill jag införskaffa mig, då jag redan bara äger låga vit och höga bruna.
Får inte nog!

långa nätter

jag längtar så det skriker om det!


I've heard of a girl

efter skolan på fredagen blev det en sväng på stan med Pernilla, Mathilda och Amanda. Amanda sprutade herrparfym i ögat på mig, tur att den luktade gott i alla fall.
När vi fyra skiljdes åt så åkte jag med Amanda hem och vi gjorde våfflor med sylt och grädde, suprduper gott!

på löradgen hade jag match, vi vann med 9-3 och blev i och med det seriesegrare! sen hem duscha, käka innan det bar av in till stan och hem till Amanda igen för käk och mys!

Idag så åkte jag direkt till Gränby Centrum och införskaffade mig en vårjacka + lite örhängen och ringar.


tener, hacer, estar ...?

spanskaprovet imorgon kommer gå åt pipan, kan absolut ingenting. Känns ju kul, kanske har jag mitt första ig att invänta? hoppas inte det i alla fall, vore faktiskt riktigt tråkigt om det skulle bli så. Historiaprovet som skrevs idag kändes i alla fall väldigt bra vilket var superkul!

nu ska jag sova och vakna upp imorgon pigg och glad, adios amigos!


rubrik

Liksom igår stannade jag i skolan och pluggade historia efter att jag slutat, igår med Amanda och Idag med Jacob.
Imorgon är det upp till bevis om vårat slit har get resultat!

bilder







 

 

 


.


back to buisness

hemkommen från en underbar skidvecka i Åre! kunde inte haft det bättre.
Eller jo, mina kära vänner kunde varit där också.
har en hel del bilder där ifrån men de ligger dock på andra datorn så får komma upp senare. Vissa av dem dyker möjligtvis upp på facebook också när jag får tid och ork.

Just nu är det plugg som gäller för hela slanten, revolutionernastid är det som ligger och väntar!

peace and love

RSS 2.0