apa!

fanfanfanfan klänningen jag vill ha till balen är slut ! :'''((((

back on track

heeeeeejjjj ! har varit lite blogg torka nu , men jag har verkligen inte pallat ! sorrry mates.
Iallafall så vet jag inte rikigt vad ni har missat, och orkar inte ta upp allt heller så vi går in dirket på denna dag.

Skola, vem kunde ana något annat? hade muntligt np i matte, haha känndes som om jag var ett retard, kom inte ihåg ngåot alls, men vi var godkända och de är ju bra ! imorgon övergår det till den "skriftliga" delan, hoppas de går bra.

Efter skolan så tog jag och tjejerna mopparna till Thun's sen snabbis, jullan och jag köpte varsin bulle och alexandra köpte ett par skor och en glass, sen åkte vi hem igen :) hahaha !
Tankade också min moppe själv för första gången, hällde bensinen på alla ställen utom där den ska vara, men aja nu vet jag hur man ska göra till nästa gång iallafall


pusssiii

hahahah ! :D


nytt


Foto på jeans jackan ja köpte idag, hm ska jag behålla den? eller köpa en lite mera orginal model?
Haha oj jäklar vad jag ser tjock ut på bilden längst ner ! ;o  haha jaja de får vara så :D

hemskt !

 Idag var det en man som kom och berättade om droger och vad droger kan orsaka och jag måste säga att jag vart helt betagen. Han hade själv varit missbrukare i 21 år och åkt in och ut på fängelsen, men det hemskaste av allt var ju att som ung så hade han haft så stora mål i livet, han ville bli advokat eller hockey proffs för han hade tydligen varit en väldigt lovande spelare, blivit uttagen till TV pucken och omtalad som en av sveriges mest lovande talanger, han hade drömar om att få spela i Landslaget och NHL.
Och så en dag när han gick i sjuan såg han några som stod och rökte, Dan efter hade han snott cigg av sin mamma och det var så allt började. Först en cigg då och då sen mer och mer, sen gick de över på Hasch och till sist så satt han där med piller och sprutor, så hemskt! Han slutade med Hockey och hoppade av skolan, och sen verkade allt ha gått utför.
Nu har han varit drg fri i 15 år men rikigt frisk kommer han nog aldrig bli sa han.
Han jobbade tydligen som det här också att han åkte runt i skolor och undervisade om drogor, och jag tycker att de är riktigt bra, han har ju varit med om allting själv så man får verkligen en inblick i hur de hela har varit, och de lät ju inte lockande precis, usch usch usch så otroligt hemskt alltihopa var det! Det är ju skönt för honom att han har lyckats ta sig hur det hela, för de är de nog inte många som gör. Han Berättade om en vän som än idag tror han är en Apelsin och är jätte rädd för att folk ska skala och äta upp honom.


one day or another


sun is making me happy

Nu har jag tvättat mig ordentligt i ansiktet med massa olika sorts krämer ch tvålar så nu känner man sig ren och fräsh, ska snart ut och lägga mig lite i solen och läsa, lyssna på musik och lite så. Underbart skönt ! de är bara att njuta så länge de håller i sig för imorgon ska det tydligen bli smäre igen har jag hört, hoppas på att det inte stämmer!

Igår kvällen vart inte som planerat, hade ju tänkt att åka till klappis men dom som skulle vara där hade bara grillat och de gjorde jag ju hemma så. Och då var det  ju fjällnora alla hade åkt till men dit orkade jag inte åka igår så det fick bli till att vara hemma. Ganska skönt de också men tanke på att kvällen innan blev ganska sen..

nej nu ska jag gå och ta mig något att dricka innan jag törstar ihjäl här !

Vi höres senare kanske så kika in igen ;) , Hoppas att min älskade vänner har det bra i fjällen och kanarieöarna ! <3

tänker alltid på dig när sommaren slår ut

Jag älskar Påsken med alla söta påskris med färglade fjädrar på och all mat och godis, tack gud för att du dog och uppstod ! :D haha.
I kväll blire förmodligen klappis och sen kanske fjällnora på det, Men först ska vi käka grillat till middag, första utomhus grillningen för i år ! Woho. och sen ska jag äta lite utav mitt smarriga påsk ägg också! som detta år låg gömt under en hink vid tvätthängaren bredvid garaget !

Letar ni också Påsk ägg ? var hittade ni erat då isåfall ?


Snygg Matte Samuelsson

Storvreta är som ni kanske redan vet ute ur slut spelet :(




















åh solen kikar fram!

Vilket underbart väder !   

Går kvällen vart ännu en lyckad kväll! Jag, Frida, Matte och Lucas anlände till mange vid nio snåret, där han och Eric Wallin redan befann sig, och under kvällens gång så droppade de in ganska mycket folk, och det vart en hel kul kväll ! kände igen vissa ifrån i onsdags medans andra var sånna man träffade för första gången, mycket kul !
Jag, Frida och Lucas sov kvar hemma hos petter sen !


i all min hast

Håller på att göra mig iordning just nu, ska åka till stan om en kvart för att kolla på storvreta-AIK, heja storvreta!
sen efter det så ska jag och min kära vän Frida förmodligen hem till Mange och umgås lite, trevligt trevligt ! hoppas att ni också ska ha en bra kväll !
mer detaljerad info kommer imööörn, pööööös

Have you ever seen the rain?

det var en vår kväll i april ?...



mera innebandy bilder








onsdags resume

Så nu då till gårdagen: Jag jobbade häcken av mig på mammas jobb från kl 8 på morgonen till 15.30, fy fasiken va tråkigt de var! men nu är det över och jag ser fram emot löne dagen!
Efter jobbet, (haha hör ni vad vuxet det låter?!) så hämtade mamma mig, hon var ledig igår så hon hade varit i stan me johan och hans kompisar som var och cyklade på cyklelbanan vid gottsunda gipen.
Haha mamma var ledig och jag jobbade, kändes lite konstigt.

När jag kom hem så hade jag lovat att ringa Frida men hon var fortrarande ikvar i stan så hon ringde mig sen och efter mycket velande fram och tillbaka bestämmde vi oss för att åka till fjällnora och träffa lite folk. Var först egentligen lite sugen på att vara hemma och mysa eftersom jag var helt utpumpad efter allt bärande på alla olika sorters papper och kartonger upp och ner för trapprona, men vi bestämde oss som sagt sen för att ta oss iväg ändå och det ångrar vi inte eftersom det vart en skön kväll! men ganska tidig dock eftersom vi var lite halv sega.  Tog typ 11 bussen hem till Frida och sov kvar där.

skärtorsdagen

Nu snart snart ska jag ta min kvast och bege mig till blåkulla, 
..eller nej så kul får jag inte ha det, får duga med vanliga gamla stan i år. De blir jag, mamma och Johan som åker in med bil inte kvast för att handla. kanske hinner man kika lite i kläd äfferer också, hoppas iallafall det. Är sugen på att åka till Gränby Centrum och kolla hur det är där eftersom när jag var där sist var det inte helt färdigt.



Berättar om min och Fridas gårdag när jag kommer hem, puss alla! speciellt julia som jag hoppas har det bra och härligt väder!   här är de piss väder just nu "/

weekday

Påsklov nu den här veckan och det gillas! fast nå vidare lov har jag inte haft än, har både idag och igår och även imorgon jobbat på mammas jobb, men att rensa ut allt skit ur ett av alla deras arikv, skit tråkigt! med det kommer kännas bra den 25:e när de ramlar inte lite extra pengar på kontot.

Annars på lovet har jag inte några speciella planer, julia min kära vän flyr landet för en veckas tid, jag är så avundsjuk!
emma åker upp till östersund och alexandra är i fjällen, så de är bara jag och Frida hemma. Så vi får väl ta och göra någonting kanske ?!
Vill iallafall in till stan någon dag och shoppa lite i det härliga vår vädret!

llite bilder


















örebro låten!

Dom som såg oss, dom som hörde oss... Dom vet att vi är förjävla gryma på att dansa !



ÖREBRO

Vart inge blogg i helgen eftersom jag var i örebro på innebandy cup! shit länge sen man hade så kul! <3

Vi började med att spela två oavgjorda och en förlust i grupp spelet, var väldigt jämt i matcherna förutom i den vi förlorade, där vi faktikskt var de bättre lagt, konstigt men sant.
Och med ett måls marginal så gick vi till b-slutspel, fan!

Men de som var bra var att i utslags matcherna så reste vi oss rejält och tog oss till final som vi senare vann med 5-1 överlägset! Vi hade passat bättre i a-slutspel men vi var inte så taggade från start och då blev de som de blev, men ett guld är ett guld vere sig det är i a eller b.

men vi spelade ju såklart inte bara innebandy i örebro, en av sveriges (om ni fårgar mig) vackratse städer! vi hängde på skolan med alla möjliga, var på stan, dansade lite överallt, dunka musik på rummet, tönta oss, frös om nätterna och njöt av det härliga vår väderet !

bilder kommer senare !

pics



VÅR VÅR VÅR VÅR VÅR


27 dresses

Nu: packa till örebro !



Här va bilderna på klänningen, hah den ser helt sne ut på bilden högst upp till vänster men det är den inte ;)


1:a April

hej bloggen !
idag efter skolan åkte jag och Frida och solade i Knutby, känns skönt när man ska på örebro cupen i helgen att vara lite sol brun!
Efter det gick vi hem till henne men efter en stund va ja tyvungen att ta bussen hem eftersom jag skulle göra lite läxa och städa lite innan mamma och hennes kompis Pillan kom hem.

Innan träningen kom frida hit och vi satt och gjorde ihop en spellista men massa sjyssta låtar till örebro ! och de håller vi fortfarande på med, fast via msn nu dåråååå. Så inga klagomål, tack !
om ni vill ha me någon speciell låt så skicka !

1 april skämt har jag gått på idag, men ja behövde inte skämmas vi var nämligen ca 13 stycken som satt och höll andan för vi trodde att våra tränare gjorde ett konditions test på oss, haha ! klart dagens skönaste !

Hur har de gått för er ?

RSS 2.0