soulmate


nu är det fixat, jag längtar!


lördag

Igår var det fredag och veckorna går lika fort som de brukar göra! .. tänk snart är det sommarlov. Men innan det så finns det ju lite annat man ska hinna med, som till exempel valborg. Hoppas då på BRA väder, annars blir jag och resten av alla uppsalabor väldigt väldigt besvikna.
Igår efter skolan så hängde jag en stund med alex på stan, hon fick med sig en megasnygg hatt och det enda jag spenderade mina pengar på var en sallad på cupido, gott var det i alla fall.
Nu idag är det tänkt att jag ska träffa tjejen igen efter att hon har gjort klart de hon skulle, hon ringer väll. Ikväll tar vi oss i alla fall ut på lite äventyr.


hey, soul sister

jäkla skit, husen vi var och kikade på idag var inte heller något. Bara att leta vidare antar jag, men kan inte vänta länge till!
Imorgon har jag historia prov, viktigt att prestera. synd att jag inte pluggat så mycket.. men det ska väl gå, på något sätt.

keep up the good mood! :) :) :) :)


hästpojken


Life is not about how many breaths you take, it's about the moments that take your breath away.




tisdag

Skolan har dragit igång igen, känns faktikst ganska så bra!
Igår var jag på toppen humör, fick tillbaka ett prov och en inlämingsuppgift som jag skrev mvg på och det gjorde min dag bara bättre! tror även att det vackra vädret hade stor betydelse.
Idag efter skolan så cyklade jag och Amanda ner på stan, eller jag satt bakom henne, haha. Det var ju inte helt ofarligt när tjejen skulle börja cykla utan händer! crazy chick.
Vi parkade utan för Åhléns och gick en kortis på stan innan vi gick och satte oss vid bryggan och pratade i solen, mycket trevligt.

 


Nu ska jag kolla på svenska hollywoodfruar om jag spelade in igår


weekend

Det är sol ute, jag är blek. Jag ska ta mig min bok och gå ut och sätta mig och låta värmen från solen bränna mig i ansiktet.

I like

Middagen och myskvällen med brudarna vart helt underbar!




I'm gonna be someone, someday, somehow..

  

22.51, dags att sova

Vakna upp hos Amanda imorse, myspys. Tog bussen hem rätt tidigt för hade morfar på besök hemma. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Imorgon åker jag till Stockholm med Emma och Julia, underbart.











save toonight

Igår så stod det brunch på schemat tillsammans med familjen Jansson kl 11.00. Efter det tog vi oss in till stan för att bowla, jag kom tvåa! riktigt riktigt bra för att vara mig, måste haft flyt.
Sen så åkte jag, mamma och Johan till gränby centrum för att handla och kika lite, mötte även upp Alexandra där som åkte med oss hem.
När vi väl var hemma började vi göra iordning middag och sen rullade Emma, Julia och Frida in också. Mycket mycket trevligt! nu har vi nääästan bestämt oss för vad vi ska hitta på tillsammans i sommar. Och blir det som tänkt, kommer det blir helt underbart bra vill jag lova!!


Bilderna är dock från en middag i sommras



I like

Mitt påsklov kunde inte börjat bättre, direkt efter skolans slut så tog jag, Mathilda och Amanda oss ner på stan först och främst för att Mathilda skulle handla ett par nya jeans. Sen så när vi alla kom fram till att vi inte skulle göra ett piss på kvällen så bestämde vi oss för att åka hem till Amanda.
Där så kollade vi på TV, åt tacos och pratade om precis allt, helt underbara tjejer.
Tack för en super kväll!

RSS 2.0