globall cup

Nu har jag varit i enköping i 2 dagar för lillebror har haft fotbollscup , vi bodde på ett vandrarhem i bredsand som var skit äckligt,  stank gammal rök och sprit där inne, vi hade igenterligen tänkt att hyra en stuga men eftersom mami var ute lite sent med bokningen så fanns de inga stugor lediga , too bad !
jaja för funbos pojkar 96/97 så gick de jätte bra trotts både vinster och förluster.
när dom får till sitt spel är dom verkligen as gryma så man var så stolt så !
träffade jossan och sofia där eftersom sofias lillebror spelar i samma lag så va lite me dom men inte alls så mycket.
iallafall i fredags så var de ju jätte bra väder så då satt jag i solstolen och stekte rejält medans jag kollade på fotbollen, kunde inte bli skönare. Så lite brunare har jag nog alllt blivit , hah hoppas jag iallafall ;d

Och imorn kl 14.00 så tar jag och jullis bussen upp till Falun för att träna innebandy i en vecka ska bli najs ! emma följer ju dock inte me pga att hon fortfarande har gips , stackarn.
så de blir nog förmodligen inget bloggande förns nästa vecka då .
vi höres ! / e.h

Tis

vad jag och emma har gjort idag måste jag tyvärr meddela att jag inte tala om eftersom det ska bli en överraskning till våran bästis imorn, så ni får allt ta och hålla er tills imorn when the secret get's out.

puss på J som bara har ett par timmar kvar som fjortis !


mån

Mån ; har njutit av solen hela förmiddagen och läste ur gossip girl boken som blir bara bättre och bättre.
sen runt tre så hämtade familjen Ljunglöf upp mig och vi drog in en sväng till stan för jag & E skulle köpa födelsedags pressent till J som fyller på ons, gratta den blivade 15åringen så blir hon glad
( haha boken smittar av sig de märker ni som har läst den elr sätt serien  höhö (a)
sen så fick jag skjuts hem av mamma & pappa.
 kom hem, käka och sen vare dags för fotboll på Rasbo ip som gick helt okej, planera lite shit om väskor och uppvärmningställ inför Gothia som för övrigt kommer bli så jeavla nice ! bara 3 veckor kvar nu.
och nu ska jag raka vägen in i duschen sen chilla lite innan jag knoppar / e.h

 

klockren

blair 
du är värd att beundras

sön

heej alla som läser detta inlägg , idag så vaknade jag av att telefonen ringde det var min kära moster från Austrailen som ringde trevligt att prata me henne var ett tag sen senast. Sen så fick jag lite brottom för jag skulle ta bussen 9.15 in till stan och klockan var 9.03 så de var bara att skynda på men jag hann iaf.
Jag var akut tvungen att åka in för jag skulle köpa boken "Allt och lite till" i Gossip girl serien. men jag blev väldigt besviken när jag kom in till stan och såg att galleriorna inte öppnade förns 12.00 så jag gick runt lite på stan köpte en smothie & chockladboll på Wayne's coff'é för att fördriva tiden.
men jag orkade inte vänta så jag tog bussen hem istället.
men morfar och resten av släkten ska komma snart och han skulle köpa boken till mig istället på väg hit , hah hoppas han hittar den.

nej nu måste jag sluta för släkten börjar trilla in , hörs /  e.h


midsommar

Glad midsommar allihopa !

mitt internet fungerar fortfarande inte så de blir väldigt glest mellan inläggen nu på ett tag men hoppas att de fixar sig snart.

i tisdages var det säsongs avslutning för mitt älskade gossip girl som är så grymt bra ! kan knappt vänta tills det börjar igen men jag får nöja mig med att läsa böckerna såp länge.

you knew you love me xoxo / gossip girl

jullan och emma L är bäst // emma L & Jullan

hallå !
Nu var dt ett par dagar sen som ja la in ett inlägg men de beror delvis på att åskan tog vårt modem så har inget internet förtillfället =/ .
jaja dom här senaste dagrana har det ändå inte hänt ngt seciellt så, vädret har ju inte heller varit nå bra ur trist !
men hoppas att de blir bättre snart igen för idag var de ju iallafall bra , jag och emma var en sväng in till stan och gick på IKEA och kolla på lite grejs sen käka vi där med.
Haha hade även kul på PC City där vi tog lite kort med aple datorerna och när vi var på väg ut så kom vi på att det var en kille som satt och kollade hela tiden med övervaknings kameror så han flina lite åt oss när vi gick ut , hah pinsamt men vafan vi bjöd på ett leénde :) 

Och nu är jag jullan och emma hemma hos emma vi har kört moppe och nu sitter vi vid datan och kollar runt lite, sen så blire väl snack och annat myys och film <33
/e.h  



                                                                               


Lite bilder från grönalund/avslutningen

jag och frida


alexandra och jullan



emma l och frida

emma och jullan

jag och emma

hanna och rebecka

vi tre

 

jag och johan

ja emma jullan

sommarlov

Det blir ett litet kort morgon inlägg från mig nudå ,

gårdagen var nice själva "fett med kärlek" var väl sådär men bättre än att bara sitta hemma.
roligaste var iallafall att umgås med tjejerna! 
 runt kl nio så tröttnade jag,emma,sofia,rebecca och lisa så vi bestämmde oss för att gå hem till rebecca istället och checka hennes nya lägenhet som skulle ligga alldelles precis vid fyrishov men det vart en jäkla runda eftersom vi gick lite fel hah . sen kvart i nio vart vi sugna på kina mat så vi ringde till närmaste kina resturnag och betsällde, mums !
sen tog sofia och jag 00.10 bussen hem och jag ska förmodligen träffa henne idag & kanske fredrik ?
/e.h

blogg

jaha då har man skaffat blogg då blev tippsad av beccan så man får hoppas att de håller i sig men de ska de nog göra .

Idag så har man haft skol avslutning
helt underbart ! blev fotograferingar, kramar, betyg, snack och glass , hah betygen var precis samma som jag fick förra terminen så de var ju lite tråkigt men jag får sattsa satt jag höjer mig till nian.
men de känns fel att tänka på allt sånt nu för nu har man ju ett helt sommarlov framför sig och det kommer hända mycket kul hoppas på kalas väder så man kan sola och bada mycket :D

och ikväll så ska jag och mina tjejer på fett med kärlek , hoppas att de blir skoj och att vädret hinner bli lite bättre för just nu spö regnar de och det vill man ju inte ! iallafall så ska jag träffa rebecca där de ska bli kul för det var ett tag sen nu <3

nej de här får bli allt från mig för idag hör förmodligen av mig imorn :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0