Höök ikväll 21.00

Jag är bara sååå trött just nu !



unt cupen

Har tillbringat hela min dag i Allians hallen och spelat unt cupen, gick ganska bra :D

Vinst mot Livets Ord med 8-2
Oavgjort mot Storvreta med 3-3
Vinst mot Stenhagen med 3-0


Så vi vart grupp 1:a på målskillnad :) , blir slutspel på lördag , wish us luck !


Desperet housewives ikv !

morning beautiful !

Har precis käkat frulle och snart så ringer frida (eller jag) , haha vi skulle iallafall höras av runt 10 så hon ringer nog snart och om inte så får jag plocka upp telen och ringa de lilla yrvädret. 
 
Fick precis veta att morfar kommer och hälsar på på torsdag ! ska bli kul och träffa han, var så länge sen sist. Han har ju legat på sjukhus också , satt de ska bli skönt att se en pigg och frisk morfar nu.

nej nu ska jag gå och klä på mig , sitter forfarande i pyjamas , men de är ju lov ! :)

plast-hockey

Kom precis hem från stan , har varit på fyrishov och kollat på match

Storvreta - Varberg
    3    -    6

då vare höst

Första dagen på lovet och jag har inget att göra ? elr jo jag ska iallafall kolla på gossipgirl reprisen eftersom jag tog fel på klockan igår och missade allt ! "/

Sen får vi väl se vad som händer, förhoppningsvis något kul !
Ska iallafall spela innebandy cup hela ons och sen om de går vår väg så är de slutspel på lör, annars så har jag nog inte ngt speciellt bestämt eller jo vänta .. på fredag ska jag, mamma och kanske Johan till ngt köpcenter ngn stans som skulle va mega, iallafall vad man har hört :)

Så som ni märker så är jag inte speciellt uppbokad denna vecka , hör gärna av er om ni vill ses :)

Hot n cold


don't be a stranger

Heej bloggen , har inte så mycket för mig så skriver ett litet inlägg här,

Match i eftermiddags mot storvreta förlust med 3-1 , total katastrof mtach dom och deras tränare var helt spårade , vi skulle absolut ha vunnit den där matchen, problemt var ju att dom höll i oss och våra klubbor när vi skulle skjuta , men dom hade en bra målvakt som räddade dom i många lägen. 

är fressten inne på sista skivan på säsong 4 på one tree hill nu , shit asså snart äre slut ;s , Men de finns ju en femma också fast den går ju fortfarande på tv så får nog vänta till den är klar och kommer ut på box,
om jag inte kan hålla mig så kanske jag är lite busig och laddar ner alla avsnitt från säsong fem.

Har ju planerat sen många år tillbaka att jag ska flytta till usa och gå sista året i High school, och visst de ska bli jätte kul .. men nu när de börjar närma sig , är bara ett år kvar tror jag .., så känns de liksom konstigt på ngt sätt. Att lämna allt och alla, sen när jag kommer tillbaka så kommer jag få gå om ett år så jag kommer inte att ta studenten me alla mina vänner  "/.. Men jag vet att jag vill åka , har längtat efter de här alldelles för länge.. så jag antar att är något jag måste göra även fast de kommer kännas tråkigt att lämna allt.
Sen är jag lite rädd också för att de inte alls ska vara som jag tänkt mig, man har ju liksom sett alla tv serier.. one tree hill , the oc osv .. och jag kan ju iof inte förvänta mig att de är som i dom såklart men ändå .. jag skulle bli jätte besviken om de är som att gå i sverige fast bara att man pratar engelska. Men jag tror nog att de inte är så heller.
Papsen åkte på de här också när han var ung och de var bland de bästa han gjort .. han har fortfarande kontakt men folk där ifrån, så de är förmodligen hos pappas kompis och hans familj som jag ska bo. Känns ändå ganska skönt att inte komma till vem som helst , De var dom vi bodde med och reste runt me när vi var där för ett par år sen.

Haha nu har jag verkligen skrivit ner mina känslor , men de känns ganska skönt faktsikt .. att inte bara sitta och tänka utan skriva ut allting bara ,

nej nu ska jag hitta på något ..
 
I'll keep in touch

+++++

Jaha då var det slut på den här veckan också , de är inte klokt hur tiden går fort,  var på gymnasiemässan i går och då insåg jag plötsligt att det är ju snart vi måste välja var vi ska tillbringa våra närmaste tre år :O , herregud ! , har absolut ingen aning om vad jag ska välja, får nog ta mig en kväll och titta igenom alla broschyrerna man fick. Men jag blev nog ändå lite sugen på Fyris eller John Bauer men jag vet ej.

Menmen idag var det också sista dagen på min prao , har haft så himla kul hela veckan ! , har lärt mig både de ena och de andra och tjejerna som jobbade där var så grymt snälla och trevliga.
Idag som "avslutings present" fick jag ett sätt med 2 st schampoon,conditioner och styling kräm från Jocio sen även en klippning och lite styling med lockar och grejs !  :D tacktack !

Sen nu ikv så är planerna på att stanna hemma och tare lugnt , om inget annat dyker upp vill säga ?

jaja puss från mig så länge <3

praopraoprao

Första prao dagen idag , va faktikst as kul. Fick hjälpa till att plocka lite på salongen, kolla när dom satte i hårförlängningar och sen i slutet av dagen fick jag en prov docka att exprimentera med, rullade upp spolar på den idag och ska fortsätta med den imron, lägger kanske upp en bild sen när den är klar.
Haha sen så ville dom visa hur dom gjorde när dom tog hand om sina kunder och då visade dom på mig, och man hade ju precis ingenting emot att dom tvättade ens hår, föna och platta.

Men svin ont i fötterna har ju nu eftersom jag har stått upp hela dan, men man lär ju vänja sig (:

m

ska kolla one tree hill nu , puss hörs förmodligen imron om de inte blir för sent, ska gå på bio me Linneá och Jullan, ska se Mirrors , ska ha hört att den är riktigt läskig men bra ! :D

det är lööörrdagg !

hela dagen tillbringades i hallen , tränade och sen kolla på matcher.
Nu är jag hos jullan me emma , ska snart åka och träffa petter och c.o , sen slaggar jag här ( :

Igår så va jag på rabos fotbolls gala, så speciellt kul kan man ju inte påstå att de var , drog sen ner på cafét med Frida , helt okej , kul afl och träffa alex och dom som har varit på prao hela veckan.

ska kilas nu , pusssss

it's raining men

Här kommer dom önskade bilderna på mina skor som jag köpte igår ,

m 

m
m





















Haha ber om ursäkt för mina otroligt snygga pyjamas byxor som också fick vara med på kort,

mot duschen och vidare !

har precis klämt i mig en avocado och en banan efter dagens inte så jobbiga träning, Den var faktikst ganska trög idag , not good men tanke på att vi möter Årsta i helgen och fredags träningen går bort för de är ngn fotbolls gala i Rasbo.

Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen kanske kolla lite one tree hill om jag orkar annars blire väl raka vägen till sängen.
Sovmorgon imorn till 9.05 sköönt passar mig perfa som alltid är morgontrött ! :)

studiedag i vår kära stad Uppsala

Kom precis hem från stan , har varit där hela dan idag med niorna på studiebesök i domkrykan, karolina redeviva och ngt annat place. Va väl helt okej , roligare än att va i skolan iallafall.
Slutade två också satt det var skönt, Stannade då på stan me joss och linnea, köpte ett par "ugs" på sko punkten.
Jossan behövde åka hem ganska på en gång så när hon hade dragit gick jag och linnea till bk , där vi träffade andy och kalle tror jag han hette, Satt där ett bra tag innan vi gick lite på stan.
Tog halv fem bussen hem och nu ska jag bara käka och sen dra ner på innebandy träning , naaaaajjjs !

m

m

Sallad på unico till lunch , muumms vart det !

a shining tuseday !

Just nu ligger min hkk läxa och jäser på plåten, ska stoppa in dom i ugnen om 25 min, hoppas dom blir smarriga (: ,
Ska även passa på att beta av sallads läxan också satt ikväll står jag för maten,

På menyn :

Grekisk sallad med : Sallad, Gurka, Fetaost, Oliver, Rödlök, soltorkadetomater
Tzatsiki
Matbröd till : Grahamsbullar med fil

m

Lägger ut receptet sen om det ät värt att läggas ut, har aldrig smakat de här brödet , men förhoppningsvis ska de smaka :)
 

Tallin !

Sitter just nu och kikar på kryssningar till Tallin , för det är de vi funderar på i 9B att göra som klass resa.
Blir isåfall 1 dag i Tallin och två nätter på båten , låter roligare än att åka till göteborg och åka paddan om ni frågar mig !
Är det någon som har något annat bra förslag var man kan åka på klass resa ? så langa gärna en kommentar :)

Har sovmorgon imron till 09.05 så tar moppen till skolan hade jag tänkt, hoppas de inte är så kallt så man kommer fryser häcken av sig !

ska knopppa nu här , puss sov sött !

m

13 oktober

helloo fellas ,

Idag så har jag varit på stan me alexandra och oskar kom sen också , kolla lite i affärer och gjorde klart med min prao plats vilka tider jag ska jobba och så.
Ska för övrigt praoa på frisör salongen "Antother you" i s:t pergallerian, hoppas de blir kul =)

Sen så kom jag hem och åkte till thun's en kortis me mamma och pappa,

Nu sitter jag här men ska gå och fika nu , tjing !

keep up the good work

Sitter just nu och väntar på att tjejerna ska komma , blir väl lite chill med lite av varje.

vann fressten mot Alunda idag med 4-1 , sköönt ! efter så åkte jag,frida och emma tll thun's, Vi köpte lika resteröds trorsor på skoj som vi ska ha som match trorsor.  Jossan, sofia och jullan är också med i teamt ! .

Och på tal om jullan så vill jag önska henne och moa och frida lycka till , för dom är på distriks uttagning med upplands laget i fotboll,

Nu kom jossan och fia , så ska gå och ta hand om mina gäster ( ;

pussisen <3

Rise to the occasion

Idag har jag tillbringat min tid åt skolan, lite plugg men mest måste jag nog erkänna att jag suttit framför tv;n och kollat på one tree hill , blir ni förvånade ? ;d



I'ts time to stand up but everyone is sitting

hallååå ,
är med Emma just nu, sitter och kikar runt lite på bloggar och facebook bla , ska snart på innebandy träning, och när jag kommer hem väntar pluggat på mig , blääää !


Måste också lägga upp bilderna som Emma har ritat, så grymt fina !!

m

Orginalen men de syns ju knappt  :)
m







just nu..

.. är det desperet housewives men det är reklam paus för tillfället,

Idag har jag pluggat och gått på Uppsala marknad med mamma , köpte en brun axelbands väska.


wake up and make a difference

m

söndag

Söndag idag , spelade match mot Gottsunda och förlorade med 6-2 inge vidare bra, men dom var riktigt duktiga ! men några mål till borde vi fått in iallafall.

Sen kom jag hem och chilla lite, baka och kollade på One tree hill  <3 .

Kollade nyss på första avsnittet på Gossip Girl , så jävla bra !
längtar redan till nästa söndag .

m

lyckad lördag !

Lördagen vart great ! , kl 09.30 anlända jag, Emma, Frida och Jullan till vaksala torg , va faktiskt jätte kul att stå där och sälja vi skulle stå i 2 timmar men de känndes typ bara som 1.
Haha as kul när folk började pruta och man fick börja diskuterra, Vissa var helt sjuka och ville köpe tröjor för 10 kr ;s .

När vi var klara där så gick Frida, Emma och jag på stan , jullan skulle hem.
Vi gick och fikade och kolla runt lite på stan , fick med mig två plagg hem från H&M.

Sen vid 8 så drog vi hem till frida på chill kväll , Emma och jag kom först sen efter ett tag så kom Jullan, Sandra,Danne,Mange och Lucas. Vi Kollade på film och lite sånt. Fick skjuts hem vid 12 efterdom vi hade tidig match mot Gottsunda dan efter.

mmmmmm

äntligen helg

Ledsen att jag inte har bloggat på ett par dagar nu , men har haft så himla mycket me prov, träningar, matcher och allt vad det nu är.

Imorgon ska jag gå upp tidigt för jag,emma,julia och frida ska stå kl 9.30 på vaksalatorg och själa fika bröd för att sammla ihop pengar till våran klass resa.
Sen när vi är klara så hade vi tänkt att gå på stan och kika runt lite. På kvällen så ska vi förmodligen hem till frajjd.

Nu ska jag knoppa , vi höres !

RSS 2.0