today is such a lovely day

shohej !

kom nyss hem från min käre vänn Frida, Jullan och jag har varit där och haft trevligt, vi har bakat och fikat och gjort test i gammla Frida tidningar bland annat ;)

Nu snart ska jag ner till skolan på ännu ett klass möte om klassresan, Gotland here we come!

puuss och hejdå! här ser ni lite utav dagens outfit iallafall!




 

090330

Jobbar lite me HK läxan som inte verkar vilja bli klar med ja får käpa vidare. Tog nyss ett litet uppehåll och läste ut New Moon så nu i veckan måste jag verkligen inhandla eclipse!!
jag älskarälskarälskar verkligen de där böckerna!
Både Twilight och New moon har jag läst på engelska men fårse om jag ska göra de med denna också, hm de är ett litet dilema eftersom man lär sig ju ganska mycket av att läsa på engelska men å andra sidan så går det fortare och lättare att läsa på svenska, så aa jag får se hur jag gör.

Fixade med lite låtar till Örebro cupen idag på rasten, lääängtar !



Nu ska jag ut och gå ! Lägger kanske upp en bild kväll på min ny sydda tub klänning, om jag hittar kameran...

längtar!

Mitt i all besvikelse finns det faktikst en grej som gör mig glad, att inspelningen av New Moon är i full gång!

Inspelningen äger rum uppe i Kanada och de kanadensiska befolkningen speciellt tjejerna tar sig upp till filminspelningen för att få sig en glimt av superhunken Robert Pattinson.
Allt hade tydligen gått över styr och den Kanadensiska bergspolisen har tydligen nu fått i uppgift att bevaka hela området från hysteriska fans!

Robert Pattinson behöver polisskydd!

Och som ni kanske redan vet så ryktas det om att Dakota Fanning ska spela rollen som vampyren Jane,


.....

jävla skit match igår! förlorade med 3-2 . helt värdelöst!

redan fredag imorgon ?

Idag torsdag hade vi spanska hörförståelse prov som gick lite sisådär men ja hoppas ja har vg i allafall. Sen så flöt dan på ganska lugnt, hade egentligen bara 1 seriös lektion så de var ganska så skönt. Jag tycker att dom sneaste veckorna har varit ovanligt slappa.

När jag kom hem så kollade jag ikapp på mina missade avsnitt av gossip girl och desperet housewives som jag hade spelat in på boxen, sen satte jag mig vid datan men kände då hur jag plötsligt inte ens orkade hålla ögonen öppna så jag gick och la mig. Hoppas jag inte börjar bli sjuk!
Har iallafall nu käkade middag för nån timme sen och vofflor på de (glömde att äta det igår!) sen skrivit kalrt min engelska läxa, spanskan orkar jag inte ens titta på just nu! för jag e så sjukt trött, ska nog faktikst ta och sova nu snart tror jag.
Ska bara göra mig iordning, packa innebandy väskan tills imorn (Slutspel! sjukt taggad!) sen läsa lite men allra först ska jag göra ett Harry Potter test på msn.se och se hur långt mina kunskaper räcker !


yesterday

halloojj ! igår hann jag inte skriver för att dirket efter skolan drog vi tjejer - Emma hem till Frida, Emma kunde tyvärr inte pga av hund problem.
Alla utom Frida solade i knutbys lilla mysiga solarie/gym place, så nu har vi alla bättrat på våran bränna lite, alltid härligt!
Sen käkade vi pizza och lite annat innan vi drog på innebandy träning.
Underbar dag !

pic's from today



























mot duschen

Hej kära vänner ! , idag efter skolan så åkte flickorna hem till mig efter skolan, förutom alexandra för hon kunde tyvärr inte, men vi har planer på att åka hem till Frida imorgon och då kunde hon också :D.

Iallafall så var foto dagens aktivitet, vi har lekt modeller nere vid bryggen och det var jävligt kul må jag säga! ...och jävligt kallt.
Det är ju helt sjukt väder just nu, varierar hela tiden mellan, sol,snö,sol,snö... drygt jag vill ha vår nu! för efter våren så kommer ju... sommarn! Ojuste de slog mig nu att ja måste söka sommar jobb för tusan! Måste göras den här veckan annars ere för sent, ska nog söka inom komunen och fråga där ja prao förrut så man har lite alternativ.

Nu ska jag duscha, sen kommer det lite bilder från dagens "Photoshoot" ;)

hej på en stund!

wake me up

Efter skolan drog jag och Jullan hem till Emma, vi åt som vanligt mackor och det var lika gott som alltid!
sen gjorde vi allt och ingenting, Kollade på 40 days and 40 nights, hah kul film !

Josh hartnett tar hem denna veckas titel som "veckans Hottie" !


peace

Dagens outfit


söndag 22/3

idag Söndag har jag i princip bara tagit det lugnt förutom att jag var ute och gick med mamma i över.. kan ni gissa ? 
i mer än två timmar!? säger bara att det var riktigt förbannat skönt när man såg huset igen.
Sen käkade vi vofflor, mums jag älskar vofflor ! Och nu kom jag nyss in, har varit ute i naturen med alla djuren och fotat lite me mammas kamera.

Och ett message till Frida nu, ditt försvunna smör är upp hittat, finns att hämta hemma hos mig !













Långt ifrån alla foton men det var ett par stycken iallafall, Nu ska jag kilas ! hare så bra alla, så hörs vi av senare vid ett annat tillfälle.

Missa inte beck ikväll !

skorna





Vad tycks ? ska jag behålla dom? :)

underneath your clothes

Lördag, jag vaknade tillsammans med Jullan, Emma och Frida hos Jullan, vi käkade frukost innan vi nästan på en gång tog oss ner på hallen för en hel dag där med träning/match. Matchen var en tränings match inför slutspelet så vi frågade bästa möjliga och fick hit hagundas utvecklingslag, matchen slutade 2-4 till oss, kul ! eftersom det var inte precis det resultatet man hade väntat sig efter en match mot dom.
Efter matchen vart de träning och sen drog jag hem och duschade. Pappa hade match i hallen vid fyra tiden så jag cyklade upp till bussen i det härliga vädret för att titta på den. Emma och Amanda var också där, även Jullan och Frida som var med och spelade med gubbarna, hade gärna också varit med men hade ju inga grejer me mig när ja kom tillbaka, men aja, Båda dom gjorde varsit mål iallafall :D

Sen vart det lugn kväll hemma med mamma och Johan, vi fikade munkar och smothie till robinson och sen vart det wallander. Mys kväll !



studiedag

Var in till staden idag med mamma, vi fikade, köpte mat på salu hallen tills ikväll och shoppade lite. Jag köpte två par skor och mamma köpte en trench. Efter det åkte vi till elgiganten för att kika på systemkamera, har vart inne ett par gånger tidigare och vi vet redan vilken vi vill ha men mamma va lite fegis så hon ville sova på saken en gång till och åka in imorgon eller på söndag istället, hon e så jobbig! men aja de är hennes pengar så de är väl bara att köpa läget helt enkelt. Kan väl trotts allt hålla mig ett tag till.
Bild på skorna kommer senare!



Ikväll ska jag träna och sen hitta på något med tjejerna, Nu ska jag gå och hjälpa mamma med maten ! Fressten är det hennes och pappas bröllopsdag idag , grattis till dom ! <3

stuff



skit skit skit, de här jäkla picasa går mig på nerverna! hade skrivit text på bilden
men de fungerar ju inte att lägga upp med det! åh vad trött jag blir.

Iallafall grejerna är från Nelly. Och de som var lite roligt var att när jag kikade runt lite där upptäckte jag att klänningen på bilden ovan är nästan en exakt kopia av den som jag tänkte köpa
i Australien. Kanske kan vara något till vår balen ?

solen skiner !

Torsdag idag, helt okej speciellt med tanke på att det var sista dagen för den här veckan eftersom vi har studiedag imorgon.
Började dagen med idrott vi hade prov på ergonomin och den gick finnemang ! sen så spelade vi basket killarna mot tjejerna+ våran idrotts lärare Björn.
Haha skit kul ! vart lite fajt mellan killarna och Björn bara men annars så.

Sen idag så har jag och Rebecka nominerat ut Taylor Lautner till veckans hottie !



Snacka om att han är snyggare i verkligheten !

Nu ska jag ut och springa , tjing!

some day

Sitter just nu ute i solen och knappar lite på datan, det är ju otroligt skönt väder! känns verkligen nu som om våren äntligen är på väg.
Ikväll så ska jag plugga lite engelska och idrotts teori , men först innebandy träning. Annars så är det väl inget speciellt som ska eller har hänt idag.

Här är iallafall bilderna på gårdagens inköp, som lovat !




tuseday

Stan idag med tjejerna! Ja vad gjorde vi då? jo vi gjorde väl de man brukar göra på stan, kollade och shoppade kläder. Jullan var värst.. som alltid.
Jag fick med mig
en väska
en tee
jeans leggings
hlasband


Lägger upp bilder imorgon om jag hinner innan träningen.
Ja och hur har min skoldag varit då ? jo tack bara bra! en väldigt lugn skoldag var det och som alltid slutade vi klockan ett. Hur har eran dag varit ?

Nu om en kvart så är det den rätte för Rosing, någon som ska kolla? det hade jag iallafall tänkt att göra, inte för att jag gillar henne utan för att jag ska kunna sitta och små skratta lite åt ett sånt där töntigt program! Sen efter är det dh och det är däremot ett bra program :D

Sen så är det ju så att Emma L och jag har en egen dokumentär tv serie, "Solvej & Majbritt" och om allt går som tänkt så kommer det inom en snar framtid att dyka upp något avsnitt per dag!



Vi är redan kända i Japan !
kisses fellas !

måndagens trevligheter

Tjoho , Efter skolan idag åkte jag hem till jullan en stund vi snackade och bakade kladdkaka som vi mumsa lite på, haha ja åt nästan halva helt själv ;d , var där till fyra sen tog jag bussen in till stan för där skulle jag möta upp resten av familjen eftersom vi skulle gå på husvisning i svartbäcken, Jätte fint och centralt var det, men sjukt litet ! så de va nog inget för oss, det var trotts allt vår första visning vi går på så vi får hålla oss lite och kika runt på de som erbjuds.

När jag kom hem så började jag nästan på en gång att baka bröd, haha nu låter jag som värsta bakar tjejen först kladdkaka och nu bröd, men riktigt så är det inte. Det var faktikst alexandra som inspererade mig idag i skolan när hon sa att hon hade ätit nybakat bröd till frukost och jag vart genast så sugen! så imorgon om allt går väl här i köket kommer jag också göra det :D , mums !

puss och hej lever pastej !


Lör/sön

Heej bloggen hoppas ni mår bra! det gör iallafall jag, lite små trött bara.

Matchen igår mot Nyby vann vi med 11-2 ! Sen efter matchen duschade jag och åkte in med pappa och johan på bandy match sirius-edsbyn, hämtade upp Frida almlöf på vägen dit.
Sirius förlorade med 7-1 men de var ändå en rolig match, helt sjukt bra stämmning! träffade bla jossan andreas och sofia där som vi snackade med lite.

Efter matchen åkte jag hem till Frida, vi letade runt lite efter något att göra men bestämmde oss sen för att vara hemma käka godis och kolla på melodifestivalen, sagt och gjort. Eller så mycket melodifestivlen tittade vart de kanske inte, vi växlade lite mellan data och tv och så helt plötsligt när vi slängde en blick på tv;n så regnade det guld konfetti över någon tjej som hette Malena, då förstod vi att 2009 vinnare var korad, haha ! Själv så måste jag säga att det var en ganska konstigt vinnare i en melodifestival, men vem vet hon kanske överraskar i Moskva?

Efter melodifestvivalen gjorde vi oss iordning för kvällen sen satte vi oss och kollade på Flyga drake, otroligt bra film! men väldigt hemsk var den. Det var fressten den alla hade på läsförståelsen i nationella provet i svenska.
Slog på en till film sen med reese witherspoon men den somade vi till så vi gick och la oss.

Söndag Vaknade hos frida, käka lite frulle kolla på Eva och Adam och sen begav jag mig hem. Nu så ska jag fixa lite me No läxan sen bara ta det lugnt och ta dan som den kommer, Ikväll ska jag iallafall se Gossip Girl och BECK om den är se värd.

Haha lång inlägg, jag vet. Grattis till er som orkade läsa !


jag ber för sommar

Dagen i stugan innan Gothia, längtar tillbaka
Mickis din bruna jävel!


lördag morgon

Nu snart så ska jag bege mig ner till hallen på match, sista matchen mot Nyby är det som ska spelas.
Går in för vinst men resultatet är egentligen oviktigt eftersom vi är i slutspel i vilket fall.

Sen ikväll så tror jag att vi skulle hitta på något.. vi vi inte rikigt vad än bara. förslag ?

vi höres !

fredag

käka och träning står på schemat

so sorry

jag vet att jag har varit dålig på uppdatering dom senaste dagarna, vet egentligen inte varför, det är nog helt enkelt så att jag varken har orkat eller haft någon insperation. Känns lite tråkigt att bara skriva om min vardag hela tiden.
Men så är det ibland och det ska det självklart bli ändring på.

Idag hade vi redovisning om Astrid som gick förvånansvärt bra med tanke på att jag skrev klart allt igår kväll, så de va kul. Vi har blivit lovade något av de högre betygen i villket fall.
Ikväll är det klass möte, vi ska bestämma var vi ska åka på klass resa någon stans, vi vill åka på kryssning eller till tyskland (Tropical Isand) tyvärr har vi ej råd ! så de blir väl något fjuttigt allmänt vanligt vi kommer åka på antar jag.

Och något som jag verkligen vart ledsen på när jag vakna imorse var att det har ju kommit snö !?
och jo visst jag gillar snö, men inte nu! nu vill jag ha vår, sol och värme inte någon äcklig snö!



Min kusin Nellie får stå för dagens bild och för dagens sommar känsla! <3

nu är det hjälp på 4an !

Sitter och kikar lite på Let's Dance förtillfället , det här var min första fredag kväll hemma på länge och det kändes verkligen skönt! speciellt bara att få sitta i mys kläder framför tv;n och käka godis!

Imorgon är det match mot Vide, najs. Sen så har jag lite planer på att åka in till stan men inget bestämt.
puuss

Morgon inlägg

Jag valde att ta en längre sovmorgon och gå upp till vägen istället, tänkte att det kan ju vara skönt med en liten promenad också satt det gjorde saken lättare att välja.

Har gjort mig iordning nu, pluggat lite engelska, tittat på oc och skickat iväg ett mail till papsen. Och tro det eller ej men jag behöver inte gå till bussen förns om en halv timme, haha är så van att stressa och nu hinner man till och med göra allt i lugn och ro, och ändå så har man gott om tid kvar, underbart !

vaför kan inte alla morgonar vara så här ?

Hörs i eftermiddag adios !

film taajjm

Kom nyss hem från röda kvarn, Almunges lilla gulliga bio salong, Män som hatar kvinnor visades där idag och självklart ville jag se den, så mamma, pappa och jag åkte dit, och det är inget jag ångrar. Sjukt bra film !


Nu ska jag strax krypa till kojs, ska bara tvätta ansiktet och läsa igenom engelskan lite, sen ska jag sooovvaa ! och imorgon har jag sovmorgon, det gillas! Jag har två alternativ antingen går jag upp kl kvart över sju och tar bussen som går åtta precis utanför min dörr i princip och väntar i skolan tills kvart i tio eller sover jag till åtta halv nio tiden och går upp till stora vägen och tar knutby bussen och kommer till skolan när jag börjar.. hm svårt val.

imorgon är det.. fredag!

Ciao !

helt okej dag, om man räknar bort spanskan.. hade prov idag och de gick väl lite sisådär, vår spanska lärare verkar tro att vi är hur duktiga som helst eftersom hon tar med massa grejer vi inte ens har pluggat på ! så jag blir verkligen glad om jag kan behålla mitt vg.

Jullan, Emma och jag är klara med vårat EPOK arbete nu, för er som inte vet vad det är för något så är det så att vi i nian har tema 1900-tal och ja och mina underbaringar jobbar med Astrid Lindgren, och jag måste säga att det har gått riktigt bra!
Vi har gjort en dunder fin plansh som jag kan ta kort på sen och lägga ut om ni vill. Och all text är klar så de känns riktigt bra inför redovisningen på tisdag.
Nu är det egentligen bara en liten grej som fattas.. en bild på astrid och oss tillsammans ! och nu kanske ni undrar hur vi ska få till det, jo det är så att jullans pojkvän Lucas är väldigt duktig med photoshop så han skulle försöka fixa en bild på oss tillsammans med henne, hur coolt är inte de ? ;d

nu ska jag plugga lite engelska , iallafall försöka. Hörs senare ikväll!

iAdios!

kvälls inlägg

Sitter just nu och kollar på olika utbytesstudenter i usa's bloggar, och det får mig bara att längta mer och mer, jag vill verkligen åka iväg på ett high school år!
har velat det ända sen jag var typ 8 år och nu känns det som att det börjar närma sig äntligen, om jag inte räknat fel så är det nästa år ? eller året där på kanske de e. Jaja i villket fall så vill jag åka så grymt mycket ! Den ända haken är ju att lämna alla, och speciellt kanske om man skulle få en super klass nu till gymnasiet, då vet man ju inte om man kommer att komma i en hur tråkig som helst när man återväder. Fast de känns inte som om man riktigt kan tänka så heller.. det känns som om det här är en "en gång i livet chans" som jag måste pröva på.

Åh sitter nästan och drömer mig bort här, skulle vilja bo i en delstat med 365 soldagar och allt det där som man inte får uppleva här i Sverige, som Kalifornien till exempel eller varför inte Florida?.. synd bara att man inte får välja. hahah !

 

vill våren vara snäll och komma snart?

Mycket spanska plugg bestod min eftermiddag av, för att koppla ifrån ett tag och tänka lite på annat så tog jag en timmes promenad med musik, hjälper en verkligen att piggna till, sen då och då belönade jag mig själv för mitt rå pluggande med ett avsnitt av oc, får aldrig nog

Och jag kan knappt vänta tills imorn, båda mina vänner alexandra och frida har klippt sig idag och iallafall alexandra skulle göra om frillan helt och hållet, ska bli spännande ! blev det bra tejer ?

 

Natalie Portman och Penelope Cruz låg bra till i omröstningen på kanal 5.se om bäst klädd på Oscarsgalan, Vilken tycker ni var snyggast ?


it's monday honey

hallå alla !
Söndagen blev en slapp titta på tv mysar dag i stort sätt, kollade på oc, skrev klart min recension, sov i två timmar när jag skulle plugga spanska, sen gymma jag lite och kollade på BECK.

Ikväll är jag ensam hemma för resten av denna familj är på informations möte på Tunaberg skolan, jag fick inte följa med.. det stod föräldrar och blivande elever så tyvärr. Men jag får väl se positivt på saken och passa på att röja runt lite här i huset när jag äntligen har chansen, nej skämt å sido.. jag är tvungen att plugga spanska, sen så måååste jag ju titta på ett avsnitt till av OC !


puss och hej lever pastej!

Lördagen

Gårdagen kan bara sammanfattas med ett ord, Lyckat !
tack alla ! <3

RSS 2.0