första advent

Och så söndagen !
en trött morgon vart dt både för mig och Emma pga att vi gick och la oss alldelles för sent och gick upp allt för tidigt eftersom vi hade första passet på Thun's marknaden där en del av våran klass skulle sälja fika bröd för att tjäna ihop pengar till våran klassresa. Gick nog ganska bra,  fick nyss ett sms från emma som sa att vi hade tjänat ihop 570kr !

Efter vårat pass så hämtade mami och papi upp mig på Thun's och vi åkte raka vägen till Tierp för att kolla på johans match och efter den så tog vi oss till Östervåla till mammas kuisin som bjöd på vårat årliga släkt "första advents fika"
mycket trevligt ! kul att träffa kusinerna man träffar dom på tok för sällan !

Nu ropas det här att jag måste kika lite på matten inför provet imorn och sen om jag orkar så kollar jag nog lite wallander
pussen







(gick inte att vrida på bilden, så ni får vrida huvudet)

Lördag

upp och hoppa tidigt eftersom vi hade planerat att åka in till stan på förmiddagen, vårt första stopp vart elgiganten där Johan köpte sin efterlängtade mobil. Själv så är jag mer sugen på att införskaffa mig en ipod,  jag tyckte att den där ipod touch var ganska fräsch men jag får väl se vad det blir.
Sen åkte vi förbi Gränby centrum mest bara för att kolla hur den nya utbyggnaden hade blivit, jag tyckte att det hade blivit jätte fint ! fast det är lite synd att dom har lite samma butiker som på stan, skulle vart kul om dom hade startat lite sånna butiker som finns i stockholm som ex zara, cubus och topshop tycker jag.
Iallafall så tog vi bara en fika där sen så åkte vi hem och direkt ner på en två timmars träning.

Efter träningen åkte jag, Emma och Frida in till stan och kollade på bio, vi hade ett svårt val inför oss eftersom vi inte kunde bestämma vilken film vi skulle se men till sist så vart det iallafall Låt den rätte komma in , Den var väl sådär helt okej bra, men de gjorde inte så mycket var bara kul att hitta på något med tjejerna !
Efter bion sov jag kvar hemma hos emmapemma.
 puss

Låt den rätte komma in

Fredag

ett tag sen ja blogga nu men jag tänkte iallafall ta ikapp dom här dagarna som missats

Fredagen skön som alltid, är nog faktikst rent ut av min favorit dag på hela veckan !
Träna lite innebandy och sen hade jag planer på att stanna kvar i hallen men så blev det inte, åkte istället hem och bakade lussebullar med mamma, riktigt värt var det faktikst eftersom jag älskar lussebullar och då fick man ju vara med och tjuväta lite på degen också . haha sån är jag !
PUSS


Tuseday !

Skola idag, hände inget specillet men till skillnad från igår så var det lite folk i skolan iallafall.
Men de går fortfarande inga bussar ! iallafall inte som går förbi mig. Så himla drygt att dom ska vara så sega på att ploga vägarna så bussarna kan komma fram, Hade iallafall tur att Eriks pappa jobbade hemma idag och kunde komma och hämta mig och Erik efter skolan, tack !
Nu efter skolan så har jag tagit dt ganska lugnt, pluggat lite till provet som vi ska ha på torsdag och börjat skriva på vår SO uppgift om andra världskriget.
Vi ska försetälla oss att vi är (i mittfall då) en judisk flicka under mellankrigstiden och berätta om förföljerserna, trakasserierna och kristall natten, faktikst väldigt intressant men otroligt hemskt alltihop !

Och nu om en havtimme så börjar Desperet Housewives som jag såklart ska kika på, såg på reklam om dagens avsnitt i lördags och det verkar som det kommer bli jätte spännande ! Edith's nya man verkar ju hel skum nästan lite läskig ! haha uhua !

PUSSEN OCH KRAMEN FRÅN MIG TILL DIG

måndags yra

Ibland kan de nog bli lite för mycket av det goda, så mkt snö dt har kommit idag helt sjukt ju !
I
morse när jag vaknade var det näst intill snö storm här , och när jag kom till skolan var det bara ett få tal där. Det visade sig att alla morgon bussar var inställda så vi var väl ca 30 pers på hela skolan ! , sen så var det många som drog hem redan efter någon timme och då vart vi ju ännu färre. Själv så kom jag inte hem, åker ju sån där special buss och den var såkart inställd ,
så jag hade planer på att ta 806 mot Knutby och sen gå från vägen, men självklart var bussen sen och det var kallt som satan så jag orkade inte vänta, Istället fick jag åka med Jenkan hem :)

Vi plugga lite spanska, fikade och kollade på film , myyss ! Sen så efter middagen var både hon och jag sugna på att gå ut och "Leka" lite i sön, hah jag vet det låter barnsligt, men vafan de va kul !

När jag kom hem så var hela uppfarten täckt av ett tjockt och högt snö täcke så jag hjälpte pappa att skotta lite och nu ska jag plugga ännu lite mer på spanishen !

PUSS OCH HEJ LEVERPASTEJ <3

ålands resan

Snön är ju för vacker !

jag verkligen älskar snön, det är så otroligt fint där ute , hel mysigt helt enkelt !
Imorse vaknade jag upp i fam janssons sommarstuga i Grisslehamn, vi sov kvar där igår efter vår ålands "kryssning" som var jätte trevlig. Vi shoppade i taxfreen och satt i baren på dit vägen, jenkan och jag bäställde varsin drink som var jätte god,  alcoholfri såklart ! och på hem vägen käkade vi ett gudomligt julbord ! julbordet är bland det bästa med julen om ni frågar mig.
idag på morgonen så var vi väldigt trötta, men efter frukosten så tog vi oss ändå ut på en lång promenad, jätte skönt !
sen så packa vi ihop och åkte hem.
Nu så håller jag på med några av våra hemuppgifter sen så ska jag käka, plocka iordning på mitt rum och sist men inte minst kolla på gossip girl kl 19.00.

här kommer lite bilder från igår, enjoy !




 




Jag hade på mig följande :
spets tröja från gina tricot
Jenas från cheep monday
pumps från sko punkten (Jenkans)

kan aldrig komma på en bra rubrik!

känner mig ganska trött just nu, efter mycket mat i magen och film tittande kan de ju lätt bli så, känner mig inte alls speciellt pigg på att åka ner och träna heller, men träning ska det bli !

Imorgon lördag så kommer jag förmodligen inte hinna blogga något eftersom vi har skit tidig match, samling runt sju någon gång om jag inte mins fel ? sen efter en vinst mot björklinge (förhoppningsvis) bär det av till ålands båten för där ska familjerna Hellberg och Jansson tjocka sig med julbord !
läängtar ska bli såå yuumiiee

men orka !

åååhhh jag hade skrivit ett jätte långt inlägg , och så försvinner allt bara !?
vad trött jag blir !
jaja pallar inte skriva om allt så de får räcka med ett litet youtube klipp istället , sry. pusspusspuss


Snön kom till Uppsala

Nu blir det kort eftersom Desperet Housewives börjar om ca 2 min , Min ledarskaps uppgift som jag hade idag med funbo 3orna gick prima, körde lite dopp boll, lekar och staffetter som jag tror uppskattades , så de var kul !

nej nu börjar det PUSSEN


Redo för kylan

Inhandlades idag en stor svart halsduk , tyckte det var på tiden nu har gått och velat så länge och inte kunnat bestämma mig för vilken av alla dessa halsdukar jag skulle köpa  , men den här kändes rätt ! :)

m

Måndag

John Bauer besök idag, var  med på Hälsa idrott på morgonen och efter lunchen fick vi vara med på entreprenörs programet , blev faktikst lite besviken på H & I programet så om det är något jag ska gå där så blir de nog entreprenörs linjen. Men som det känns nu så är jag inte rikigt säker på om jag vill gå där överhuvudtaget, hade nog lite större förväntningar på skolan men de blir ju lätt så. Ska iallafall ta mig en titt på Fyris och Katedral nån gång i nästa vecka.
De kommer nog bli lite kris om jag inte fastnat för något av dom heller , för då har jag inga alternativ kvar ? ;d
Var ska ni andra gå ?

söndag

Såg snön falla för första gången idag , hoppas på en snö rik jul ! inte för att det spelar mig någon roll eftersom jag flyr kylan men för er andra här hemma så tycker jag att vintern borde unna er lite snö över jul , visst?

Söndagen rullade på bra , hade gjort en liten planering på vad jag ville hinna med idag och den följdes satt det kändes bra.
 Var och kollade på lillebrors match som dom vann med 11-0 sen så har jag jobbat lite till med mitt hk arbeta som alldelles alldelles snart är klart ..bakade även lite chocklad muffins med dumle som jag hade att mumsa på när jag satt som fast klistrad framför tv:n , för er som inte redan hade räknat ut de var det såklart gossipgirl jag tittade på, jag tror jag dör de är ju så otroligt bra !  men vad äre nate håller på med , nästa söndag lär vi nog få veta.

Peace and lööve

rullar fram

Lördag ; vinst med 5-1 mot Sten-sture 
keep up the good work chick's !

fredag..

.. som fredag , alltid lika skönt !
Till att börja med vill jag berätte lite om gårdagen, Lundellska var väl helt okej , verkade finnas väldigt bra lärare och kurserna verkade ju också bra men ska jag vara helt ärlig så känndes det som att vara på ett sjukhus ! , Alla långa och trånga korridorer och det räckte ju inte med dt , sen hade byggnaden 3 stora våningar som man virrade bort sig i ett fler tal gånger. På måndag ska vi iallafall till JohnBauer under en skol dag, ska bli spännande hoppas man blir glatt överraskad !
Efter på besköket på Lundellska så hämtade pappa upp mig och vi tog oss iväg till Fyrishov för att kolla på storvreta - AIK, vilken match, vilken match säger jag bara ! hur kul som helst och Mattias Samuelsson är ju en klass för sig

Sen idag så åkte jag med Emma hem efter skolan vi kolla lite på datan och jobba lite med våra bild arbeten, sen käka vi lite och drog ner på innebandy träning.. Jag, Sofia, Emma och Frida stanna kvar efter träningen och spelade sbu för första gången , kul var det  ! :)
nej nu ska jag sova här !

Nattinatti <3


ooheej vilken dag !

Kom alldelles nyss hem från en mycket rolig innebandy träning som idag leddes av Fridas stora syster Linnéa som spelar med sten-stures div 1 lag.
Och nu så väntar jag på duschen som förmodligen inte kommer bli ledig på ett tag eftersom det är min lilla bror som har okuperat den och han har en tendens att ta vara på sina dusch stunder !
Sen efter en varm dusch så ska jag stoppa något i magen för att sedan finslipa lite mer på fysiken som vi har prov på imorgon. 

Och imorgon ska jag, Emma och Jullan åka in och kolla lite på gymnasie skolor som har öppet hus , ni kommer se oss på bland annat , lundellska, Katedral och kanske fyris om dom också har öppet hus, någon som vet ?

äntligen hemma

Sitter här och försöker komma på en bra början på detta inlägg men inga finuliga idéer ploppar upp i min hjärna , typiskt !
Haha men se där ! , nu har jag ju en början , så bra.
Iallafall , Skolan rulla på bra idag slutade ett men smått tvingades att vara kvar i skolan och träna innebandy me skol laget. Jag fårse hur jag gör men jag tror nog inte jag ska va me, vi är ju inte precis så många satt det är massa som är med ifrån mellanstadiet och jag tror nog inte att vi kommer kunna stå upp med dt när vi möter skolor som gränby ect.

Nu ska jag duscha och plugga inför Fysik provet, sen kl 17.00 ska jag tillbaka till skolan för utvecklingssamtal,

 wish me luck !

farsdag

Jag vill börja med att gratulera min kära pappa och alla andra pappor på farsdag !

Jag har lagat en god lunch till pappa som en liten presten, för de var de han ville ha sa han , en trevlig dag med god mat, och självklart ska han ha det !
Och nu om fem minuter så ska vi dra oss iväg till allians hallen för att kolla när sten-stures damlag i div 1 har match, hoppas de går bra för dom. Och ikväll blir nog nån lite finare middag och lugnt. Farmor och farfar skulle kanske också kika förbi , kul !

nej nu ropas det här , PUSSS

Min lördag

lång dag idag, upp tidigt för att spela match mot midas i hallstavik som ligger långt åt helvete, sån tur var vann vi med 5-1 så de var iallafall värt mödan att ta sig dit, grymt spel idag tjejer !
Sen  resten av min dag så spenderade jag lite tid i hallen, kom hem käka en god middag och kolla på tv och suttit lite vid datorn, mys lördag kallas det !

PEACE AND LÖVE !

Godnatt

Har precis suttit här vid datorn och kollat på one tree hill avsnitt från säsong fem, ni som känner mig förstod nog inte attt jag kunde vänta tills sen släpptes i affärerna.
Det var mina käre granne och klasskompis Erik som var så snäll och har bränt hela säsongen till mig, tack !


 

Är inte lilla Jamie scott bara för söt !

sovmornar är guld

För fem minuter sen så fick jag lite panik och trodde att jag kollat fel på schemat, att vi egentligen hade sovmorgon någon annna dag,
mamma och pappa hade åkt så de fanns ingen skjuts förutom bussen som går vid 8, och de är ju inge bra med tanke på att vi har prov första lektionen !
haha aja de bra med de hela var iallafall att jag hade kollat rätt och nu ska jag gå och byta om, PUSS

skin skin som den sol du é

Emma var i skolan idag ! sjukt kul man har ju saknat tjejen <3

Kom alldeles nyss hem från skolan och nu äre plugg för fulla muggar som gäller !
SO prov imron , och sen måste jag jobba på hemkunskaps inlämningsuppgiften som ska in om två veckor.
Annars bara käka och förhoppningsvis somna tidigt så jag bli frisk någon gång.

haha måste bara lägga till ett citat som våran sköna lärare Mathias sa idag på engelskan när det helt plötsligt började lukta ko-skit i klass rummet.

" jag är född på landet , men jag tål fan inte den här skit lukten ! "

Viva La Vida - Coldplay


äckel förkylning!

kom precis hem från en träning som inte blev mer än lite smått halvtaskiga målvakts insatser + lite skott på mål i pauserna, mer gjorde jag inte pga min förkylning, jag vill att den ska bortbortbort !


onsdag

Emmmmaaa är heeemmaaaa ! <3333333333

trötter

Nu ska jag baka en tosca kaka me kokos som vi ska sälja i lärarrumet imorn
Ser den inte smaskig ut ?

m 

Och missa för guds skull inte Desperet Housewives ikväll 21.00 på kanal 5


tjooheeejs

Fortfarande lite förkyld men tog mig iallafall till skolan idag, Men höll på att bryta ihop när jag fick reda på att vårt svenska arbeta skulle vara inlämnat idag ;o
sån tur var så var jag så gott som klar  med den men fick ändå hoppa över lunchen och fixa ihop de sista, de gick bra till sist iallafall.. allt vart klart och Åza tyckte den såg fin ut så hoppas på ett bra betyg.

hör kanske av mig lite senare ikväll ,
puss så länge

sjukling

Hallå alla friskusar !
, usch jag vaknade med hals ont idag och täppt näsa, inge vidare trevligt så jag stannade hemma från skolan idag,
Snackade me jullan för ett tag sen och hon hade behövt åka hem från skolan för att hon också inte kände sig helt på topp, men hon va nog ändå lite smart att först åka till skolan eftersom vi hade matte (som jag nu måste sitta och jobba ikapp med) sen så på so:n fick vi all info vi behövde till provet som vi ska ha på fredag.
Jag tror jag ska slå farmor och farfar en pling så dom får skjutsa mig till skolan så jag får hämta so boken så jag kan läsa igenom alla dom där sidorna.
mm 
mm

ja de är ju bara så synd om mig just nu !


sweet

hoppade precis ur duschen och nu ska jag göra mig en macka och en kopp te, Fårse om de blir lite movie time eller om jag går och lägger mig sen, det är ju tyvärr en tidig morgon imorn.

haha, Chuck Bass you never gonna change

m

avis !

Vid den här tiden så har nog Frida den lilla bus ungen landat på Teneriffa ,
hoppas allt gick bra och att du kommer ha det bäst !
puss gums

m

söndag

Tjoho alla !

Idag så vaknade runt 11 tiden , va skönt att få sova ut lite idag , de är ju trotsallt sista lov dagen :'(
När jag tittade mig i spegeln såg jag till min förskräckelse att min dop halskedja vart borta !
Så jag ängnade hela min förmiddag till att leta och oroa mig för att jag hade tappat den i allians hallen igår,
men till min lycka hittade jag den på golvet när jag damsugade, puuh va lättad jag vart !

Och nu ska jag nog ta mig ut på en liten promis i de härliga höst vädret

pusselipuss

Unt cupen

Killarna spelade final mot AIK men förlorade den tyvärr med 5-2
Det var synd för dom var riktigt duktiga, Men de blev en andra plats och de är ju inte dåligt de :)

m

Matchens gång ;
1-0
2-0
3-0
4-0
4-1
4-2
5-2

Unt cupen

Semi match imorse mot Björklinge , tyvärr torska vi med 2-3 .. va synd men så äre ibland. Känns som om vi hade kunnat vunnit eftersom vi hade större delen av matchen , men vi var lite dåliga på att stöta när dom skulle skjuta och då blev de som de blev. Men vi kommer absolut att vara revansch sugna när vi möts i serien !

m

Matchens gång ;
1-0
1-1
2-1
2-2
2-3

RSS 2.0