Bright eyes

Orienteringsdag i skolan idag! , jag, Jullan, Eve, Mathilda, Jacob, Linus och Gustav sprang tillsammans i stadskogen och hittade 21 av 32 kontroller på lite mer än en timme, var faktikst ganska bar jobbat med tanke på att vi inte är orienterare utan dansare, innebandyspelar, fotbollsspelare och hockeyspelare! Robin den jäkeln hann alla 32 på 41 min! men han är ju en klass för sig.

Nu ska jag snart ner och träna lite, känner mig lite små seg! men de går över.


vem du än är

STRESSAD, usch känner att det är för mycket just nu! massa läxor tills på tisdag och USA grejen som jag bara gått och dragit ut på, blir så arg på mig själv att jag bara sitter och inte gör någonting när jag egentligen borde styra upp mitt liv! kom igen nu Emma! Imorgon ska jag i alla fall göra klart allt plugg och prata med studievägledaren om mitt eventuella utbytesår, snälla snälla hoppas det inte är försent nu!

Matchen vann vi idag fressten med 7-0, skönt. Men nu ska jag soooovaa. Puss och godnatt!


save toonight

Var i huvudstaden idag med mamma och Johan, fick inte med mig så mycket mer än skor, underkläder och lite makeup. Skulle hittat ett par jeans men tiden räckte inte till så får kika vidare här i Uppsala.
Ikväll skulle det ha blivit till att åka in till stan med alexandra på party men hon skulle jobba imorgon så det gick inte, men imorgon ska tjejerna träffas äntligen va ett tag sen nu! så de ska bli mega


LEDIGHET

Ciao! .. har extra ledighet den här veckan så var ledig både idag imorn och sen resten av helgen då såklart, super skönt!
Igår så tränade jag fotboll och sen kom Jullan hem till mig och vi snacka, åt godis och kollade på film.. jätte mysigt! även fast hon somnar lite då och då under våra samtal ;).. Sen idag åkte vi in till stan och hon slingade håret jätte fint! och jag kikade runt lite bara, fick med mig en tröja och strumpbyxor, men imorgon ska jag mamma och Johan till Stockholm så sparade mig lite till det!

Juste sen skulle jag ju skriva lite om mina kära vänner Julia och Evelina, dom är två härliga och knasiga tjejer på 16år! dock ej singlar, sorry! .. Evelina känner alla och studerar folk från topp till tå i matan, speciellt ..... och Jullan tycker om att döpa om sig själv i andras mobiler och skicka snuskiga sms! ojuste fick en kokosboll av Eve i gluggen som födelsedagspresten, TACKTACK! :D

Tröjan som inhandlades idag


Munktröjan jag köpte för någon vecka sen som jag lovat att visa bild på


hösten är på g

Träning snart! sen plugg och lite tv kanske.


lördag 12/9

Två matcher idag, en oavgjort fotbolls match och en förlorade innebandy match, lite synd efter som vi hade mer att ge ! men de kommer.
Ikväll så åker jag och Emma in till stan en sväng och kollar läget ch träffar lite folk, sen så har vi lite planer på att gå spökrundan på slotten också, läääskigT!

Det här har jag tänkt att ha på mig + svarta leggings, en gra halsduk och en svart mössa.
Haha jag är så tråkig när det gäller färger, tyvärr!


22.09

Vår Jacob Allert , som ääälskar att vara med på kort!


fredags mys

Kom precis hem från Jullan, åkte med henne hem efter skolan idag en liten stund och vi fikade lite och snacka.
Ännu en härlig dag i skolan, på gympan gick vi till österängen och kastade spjut, stötte kula, sprang 60 och hoppade längd, och sen som avslutning sprang vi 12 min non stop. Jag kan väl inte påstå att jag är speciellt bra på friidrott med det är väldigt kul! det är verkligen något som jag skulle vilja vara bra på!

Nu ska jag väl käka lite middag om ett tag, pappa står ute och fixar vid grillen. Annars ikväll har jag inga speciella planer, stannar väl hemma och tar det lugnt om inget annat dyker upp.
Emma har lovat att ringa också så ska snacka lite med henne, det är det ända för ikväll som är spikat!


pyss


Just nu!


back in the days

För några dagar kom pappa hem med en tidning som hette Gods & Gårdar som han hade fått på jobbet, jag satt som vanligt vid datorn vid köks ö:n och så slängde han plötsligt fram tidningen framför mina ögon och frågade om jag kände igen bilden som var på framsidan.
Och visst gjorde jag det! det var nämerligen så att det var stället min morfar bjöd släkten till 1 en vecka då han fyllde 70. Har så starka minnen där ifrån, det var min första utlandsresa! Jag och mina kusiner sprang runt i det stora slottet och letade efter skatter och hemliga gångar, precis som på Greve holm ;) .. och vi hittade faktikskt ett "mystiskt" rum där men just som när vi skulle gå in så kom pappa och sa att det var mat, sen så när vi skulle gå tillbaka hade dom låst rummet och gömt nycklen. Föräldrarna tyckte inte att vi skulle springa i de rum som inte användes, typiskt att dom skulle förstöra vårat lilla äventyr!

Här är afl bilder på det, otroligt fint! .. Huset ligger i Frankrike men det var tydligen någon svensk familj som hade köpt det och därför fick den vara med i en svensk tidning, kul!




wonderful

Hola boys and girls! .. idag har varit ännu en kanon dag! skolan gick rätt fort och jag känner att jag hänger med.
Efter skolan så gick jag, Emma, Jullan och Frida och tog en fika och snackade, mycket trevligt! Sen var Frida tyvärr tvungen att springa till bussen medans jag, Jullan och Emma satt kvar en stund. Sen följde dom med mig till Solo för att hjälpa mig att välja färg på min nys tröja, fick bli en knall lila! visar bild sen! efter det var båda två tvunga att gå åt sitt håll. Jag skulle vara kvar en stund till på stan eftersom det var fotbolls träning kl 18.30, hade då turen att träffa på ALexandra och Erik som jag gick på stan med innan det var dags att ta bussen.

Smart som jag är hade jag glömt min ilägg i innegympa skorna så fick spela utan någon sula, så nu har jag lite skavsår under fötterna (y) , Jaja nu ska jag lägga upp en till bild på Jacob, för det ville han! sen så skulle jag också säga att han var bättre på spanska än Jullan. Nu Jacob har du lovat att jag är bäst!




dagens klädval


tiiisdag

Hej alla glada!! hade sovmorgon imorse till 11.25, otroligt skönt!
sen så hade vi lite engelska, spanska, samhällskkunskap och matte och sedan slutade vi för dagen!
Efter skolan så gick jag lite på stan ihopp om att hitta mig ett par nya skor och det gjorde jag också med dom fanns tyvärr inte kvar i min storlek så de blir väl till att kika vidare. Var också in en sväng på solo och kikade på en tröja som jag la undan tills imorn, Emma och Jullan ska hjälpa mig att välja färg ;).

Sen nu har jag precis ätit och ska väl snart börja lite smått på vårat svenska arbete och sen kanske jag och pappa tar en sväng till rasbo och kollar på när dom möter ssl sirius.



Bild på min kära kalss kamrat Jacob som lovat!


monday

Hoppade precis ur duschen, skönt!
Idag så började jag dagen med innebandy träning med skolan som var riktigt kul! sen skola som vanligt, som också var rätt kul tack vare min underbara klass! 
efter skolan mötte jag och Jullan upp Emma och vi fick kikade in lite på Thoren med henne, sen köpte jag busskort och svart färg till mina jeans som har blivit urtvättade, men nu så ska dom få lite färg igen!
Sen var de hem och käka, plugga och hann ner en sväng till hallen och träna innebandy.



Bild på¨mig och Pallex när vi e som coolast!

HELG

hellu! .. lite dålig uppdateringen igen men jag kämpar på!
Nu är det söndag eftermiddag och helgen har gått, så vad har jag gjort? .. jo på fredagen så spenderade jag min kväll/natt med mina fina tjejor, vi käkade i Emmas lägenhet och sen drog vi på fest, sov bara fyra timmar den natten men det var det värt!

På lördagen skulle jag upp och döma p-98 i funbo, efter den matchen tog jag bussen till stan igen och mötte upp tjejerna och åkte och kikade på fotboll. Resten av dagen spenderade jag hemma och tog ikapp gårdagens sömnlösa natt!

Idag söndag har jag också varit och dömt fotboll Cash is king! sen hem duscha plocka iordningen lite på rummet och fixa allt nödvändigt inför imorn, kanske slår en pilng till någon vän och snackar lite skit också!

Ciao!

onsdag

heej bloggen och alla blogg läsare!
Kom nyss hem från min kära vän Julia, som va snäll och lät mig följa med hene hem från skolan så pappa kunde hämta mig med bilen på vägen hem från jobbet.
NU ska jag äta macka och yoghurt för att sedan dra mig ner til hallen och lira lite innebandy!
Ska äntligen få träffa Frida också!


pysss!

heal the world

Hallå bloggen! På tisdagar har vi sovmorgon till 11.25 så idag så fick man sova ut ordentligt och slippa gå upp kl 6, hur skönt som helst!
Vi hade lite matte, spanska, engelska och så och lektionerna flöt på bra och vipps så var klockan tre och vi slutade för dagen.
Jullan och jag stannade på pressbyrån på vägen till bussen och köpte oss varsin kanelbulle och jullan plockade även med sig en glass. På väg hem från bussen var det någon äcklig gubbe som stannade med bilen och frågade om jag ville ha skjuts, men smart som jag är så sa jag att jag bodde bara runt kurvan och då åkte han vidare.. usch sånt där tycker jag är lite obehagligt.

Fick nyss reda på att imorgon börar Oskar i vår klass, kulkul! :D
Nu ska jag fixa iordning lite inför imorgon och om jag inte mins helt fel har vi sovmorgon imorn igen? .. kan ju alltid hoppas, får ta mig en titt på schemat sen.



Ciao!

RSS 2.0