lördag

Hallå ! augus pizza och bio vart det som sagt på fredagen efter träningen, trotts lite stressigt med maten så vart det en toppen kväll ! bion var bra ! men lite små creepy med hur dom håller på i dom där församlingarna tycker jag.

idag så har jag spelat match mot storvreta som slutade 3-3 tyvärr, tycker vi skulle vunnit, menmen. Sen så åkte jag med Frida till Thun's, vi köpte varsina vita converse, jag köpte låga och frida köpte höga.
Nu på kvällen har jag pluggat till kemi provet och försökt söka gymnasium, men de var nån konstig grej så de inte gick så får ta det imorn, de löser sig nog. de är ju inte precis så satt man kommer blir utan. Mamma och pappa har åkt iväg på 50års kalajs så johan och jag är ensama hemma men om ett tag dyker Frida upp här vi ska ha lite film kväll hade vi tänkt .

/ Emma

I <3 Fre

Och nu mina kära vänner är det träning om nån timma som gäller, sen så äre snabba puckar  för vid 21.00 ska jag och tjejerna på bio, rödakvarn här i Almunge ska ju visa premiären på Knutby filmen och det vill man ju inte missa. Vi ska dessutom hinna käka pizza på Agust innan men det ska vi nog hinna :)
hugs!

Storvreta-Helsingborg

hejj alla ! inget blogg inlägg igår blev det pga att jag åkte hem till Frida efter skolan och sen åkte vi in till stan med laget och kollade på Storvreta-Helsingborg

Vilken match säger jag bara! 8-7 till storvreta slutade den, men spännande in i det sista må jag säga att det var!
Även om mycket av matchen gick till att titta på spelarna, det var ju lite extra spännande igår eftersom Henke Larsson nu mera spelar innebandy och inte fotboll i Helsingborg. Någon super stjärna var han väl inte, han såg till och med lite vilsen ut, ändå vart han matchens lirare. Bara för att han är han liksom.
Sen så kunde man ju inte slänga ögonen ifrån  den lilla gobiten Mattias Samuelsson i storvreta, dels så är han ju en otroligt talang men mest av allt så är han ju så sjukt sööt !


Han längst till höger på bänken är det Alexandra ;)

Let me sign

Nästa veckas prov schema ser ut så här

Måndag: kemi
Tisdag: NP i svenska, läsförståelse
Onsdag: inget
Torsdag: NP 2 svenska, upsatts
Fredag: Engelska

så nu måste jag pluugggaa, speciellt kemi. tråk ! jag fattar nada.

Silky Smoth

Har fått önskemål om att jag ska lägga ut bilder på mitt hår efter frisseringen, och självklart här ser ni resultatet:


shopping

tee med ficka från gina


Skjorta från Monki


Chinos från gina

tisdag

Idag har jag klippt mig, som jag sa så är dt ingen större skillnad på längden, bara igenomklippt så det känns mjukt och fräsht. Färgen är däremot inte den samma, min fula utväxter är borta och har istället ersatts av en chocklad brun färg, vart lite mörkare än vad jag hade tänkt mig men det vart bra. Känndes skönt för dom senaste gångerna när jag gått ifrån frisören har jaf fått spela nöjd, den här gången kunde jag med handen på hjärtat säga att det var bra, skönt.
Gick lite på stan efter, träffade jullan och frida en snabbis men annars gick jag runt själv och kikade.
Inhandlade ett par chinos, en svart tee med ficka på och en rutig skjorta, allt bas plagg, precis vad jag behöver.
Lägger upp bilder sen ! för nu ska jag käka, spagettie och köttfärssås står på menyn !

som vi längtar !


Ni kan aldrig ana hur gald jag är just nu ! läste precis att New Moon ska ha bio premiär den 20/11 2009 ! iallafall i usa men svensfilmindustri jobbar tydligen på att den ska få samma premiär datum i Sverige, hoppashoppashoppas.
Nu kommer sommarens slut inte vara lika smärtsamt när man har den här godingen att se fram emot !

in the purple rain

Åt nyss middag och strax ska jag få njuta av min kladdkaka  med smält block chocklad på till efterrrätt. muumms har längtat efter den hela dagen.

Och imorn äntligen har jag fått en klipp och färg tid hos frissan, ska bara klippa bort de nödvändigaste för jag vill behålla så mycket som möjligt av längden, sen så ska jag lägga i en färg som är så lik min naturliga som möjligt så jag slipper fula utväxter. åh jag längtar. Efter klippningen har jag tänkt att ta en kort sväng på stan och kika lite, har lite pengar som skulle behöva spenderas eftersom det inte gick åt så mycket som väntat i stockholm.
BYE


New week



Ikväll så ska jag ta mig en lugnt stund och njuta av tillvaron, läsa lite och finslipa på mitt bildarbete, som jag ska visa er bilder på sen. Men just nu så ska jag baka kladdkaka !
hugs


Stockholm

Stockholms dagen vart lyckad! mycket skratt och shopping, det gillas. Jag fick dock bara med mig tre plagg hem, men det var det jag hittade idag som känndes bra, hade velat haft ett par skor med kil klack men dom fanns bara i en stolek för liten så det var en besvikelse.
Vi höll igång ända från att det öppnade till det stängde, sprang fram och tillbaka i affärerna, ryckte och slet i rea plaggen,
provade och provade och där mellan så tog vi lunch i Kungshallen, Jullan och Frida käkade pizza och jag, Emma och Alexandra åt någon macka med kyckling bitar och avocado sås i, sjukt gott! Sen återgick vi till att slita, prova, skratta osv...ni hajar vitsen.
Vägen dit gick bra med vägen hem blev destu svårare, Vi gick till tåg stationen och ställde oss vid spår 3 för att vänta på vårat tåg men vi fick en kännsla av att något var fel så vi gick och tittade på skärmen och där stod det spår 18 Uppsala, Gävle. Det kunde ju inte vara möjligt tänkte vi ? för hur ofta går den från spår 18 liksom, den går ju alltid från 3an ! åtminstonde alla gånger vi vart där. Tiden tickade på och tågets avgångstid kom allt närmare, och just som vi stod där och grunnade så kom en tjej och tittade på skärmen, sen sa hon bara 18 och sprang där ifrån, vi hakade på henne. Och just när vi var framme vid 18 så åkte tåget.
Vi hade tur för då kom en kille fram till oss som tydligen också hade missat tåget och sa att det skulle gå ett till på 3an om 15 minuter så vi gick tillbaka. När vi kom fram så fick vi höra av en annan att tåget för försenat till 11 över, så vi gick upp till Waynes och tog en latte.
Nu är jag hemma trött och glad efter en perfekt dag !

Photos from today







Det var allt ifrån mig, puss

mys

Ska kolla på Brottskod nu och sen sova , Stockholm imorn wiiho !


Löördag

Fredagen vart ung som planerat, vi åkte hem till Frida efter träningen, vi beställde pizza och kollade på Let´s Dance. Sen fick vi skjuts hem till Robin där redan Daniel och Petter var, vi spela gh, sjöng singstar och kollade på flim, trevligt trevligt ! Kom hem vid tre tiden och då blåste vi upp våra madrasser, snacka lite och sen somnade vi ganska så fort.

Vaknade vid tio, gick upp och fixade frukost sen så åkte vi hem eftersom vi skulle ha match och det var samling kl tolv så det vart lite kort om tid men de gick. Hade en timme hemma innan och då passade jag på att vila lite eftersom man inte hade fått så mycket sömn.
Matchen gick ändå bra, haha jag spelar nästan bättre när jag är lite tröttare. Dock så förlorade vi med 2-0 (var av ett var självmål) mot Årsta som för modligen är seriens bästa lag, men vi stod upp bra och hade en hel del chanser men som vanligt var det klubbor och ben och gud vet vad i mellan, bollen går aldrig in !
Nu ikväll så jag bara ta det luuugnt, åh ska bli så skönt känner mig rikitgt trött så jag längtar verkligen efter att få krypa ner i soffan och se någon film eller kanske läsa min bok ?

puss Emma Linnéa Hellberg

hej hopp

Heej alla !
Idag är det torsdag och vet ni vad det innebär ? ...det innebär så klart att det rä fredag imorgon, woho ! Fredagar är nog min favorit dag dels för att det är så skönt att komma hem från skolan och veta att man har en hel helg framför sig. Min fredag kommer nog se ut så här ungefär; jag kommer åka till skolan as usual sen träna innebandy på kvällen och förhoppningsvis åker jag och tjejerna hem till Frida efteråt. vad ska ni andra göra ?
Och så längtar jag till Söndag, för då bär det av in till Stockholm! det är Jag,Jullan,Emma,Frida och Alexandra som ska in och springa i affärer, Hoppas på att komma hem med mycket nytt.
Har hört att Gina tricot tydligen ska ha utökat sitt sortiment med snygga bas tröjor och det behöver jag så där ska jag defentift kika in, kolla bara på den här till exempel,


Bild ifrån Alexandras blogg

vad nu..

kommer Brittan dra sig ur comebackturnern ?
det verkar iallafall vara det hon vill enligt ett uttalande i media. Hon känner att hon inte kommer klara pressen och det hetsiga schemat dessutom ville hon inte vara ifrån sina söner under en så lång tid, stackars brittan ! hon känner nog både press från sin ex make och pappa som båda tycker det bästa är att göra comebacken som planerat. Jag tycker synd om henne hon ser ju knappast lycklig ut



det snöar!

Igår kväll så kollde jag och familjen på Twilight igen, får aldrig nog ! skulle kunna se den där flimen tusen gånger utan att tappa känslan. 

Idag så har jag planerat min eftermiddag så här:
Jag ska skriva klart min Svenska uppsats "Rädda vår jord!"
Läsa min bok
Kolla på Harry Potter och den flammande bägaren, bara för att Robert Pattinson är med i den! hoppas han är lika bra där som i twilight. är det fressten någon mer som håller med om att han egentligen inte är så snygg speciellt inte i verkligheten, utan att det är mycket hans karaktär som gör att man blir helt fast ?
Gå och lägga mig i tid så jag orkar upp i morgon

Fårse om jag upfyller mina planer det brukar ju alltid bli så att det kommer något annat i mellan men jag ska göra mitt bästa !
Fressten gick redovisningen bra idag, Lisbeth tyckte det var en "maffig redovisning" så det var ju skönt att höra med tanke på att jag inte hade hunnit träna så mycket på den.

nej nu måste jag nog börja så jag hinner med allt, tror jag börjar me sv arbetet medans jag är pigg.
Bild ifrån i lördags fressten, enjoy !





min helg

Ingen uppdatering denna helg pga plugg, match och lite sånt, hade i vilket fall inte tid att sitta vid datorn.
Men nu så en summering av helgen min:

Lördag; gick i pyjamas hela förmiddagen och städade mitt rum och skrev lite på min svenska uppsats vid tre frya tiden så kom Jullan,Emma och Frida hit, vi var ute och gick på isen, käka tacos, snacka och spelade guitar hero, hel mys och hel kul ! runt tolv tiden åkte dom hem och jag trött som aldrig förr gick och la mig på stört.

Söndag; Upp och hoppa tidigt för jag skulle spela innebandy match mot Alunda i Alunda, typiskt hade det vart hemma match hade man ju kunnát sova i en halvtimme till. Vi spelade bra men misstag gjordes och dte fick vi lida av, 3-2 till dom blev det när slutsignalen pep. Kom hem och började skrev på min Uppsats om Australien som jag ska redovisa om imorgon, är inte klar än men skriver ihop de sista ikväll. Sen så gjorde jag nog inte så mycket mer den kvällen än att äta middag och så, eller jo juste jag började läsa i min nya bok new moon som jag skrev om i ett tidigare inlägg, den är så bra ! verkligen alla som inte läst eller håller på att läsa twilight serien av Stephenie Meyer LÄS DEN NU! ni kommer ej att ångra er !

kiss n hugs

Bilder på mig och mamma före bion



Före bion samma kläder jag hade på mig i skolan, skönt och avslappnat



jag och mamma innan bion började, mums pocorn hade vi köpt som vi satt och gotta oss med

Posh är i farten

Victoria Beckham har gått och blivit modell för Emporio Armani, se bilerna nedan som är för deras underkläds kollektion och kan ni gissa hur mycket hon fick ? 140 miljoner kronor! (som om hon behöver pengarna ?) och det här ska enligt ryktet bara vara en början för det sägs att hon har skrivit ett kontrakt med Mr Armani till år 2012.
Hon säger till tidningen people att det är en ära för henna att ha blivit utvald till att vara deras modell.



älska

Jag antar att jag inte är den första att säga det här, men flimen var så sjukt bra ! romantiken, spänningen och Edwards mystiska blickar. Man vart ju helt trollbunden. Visst boken fick med mycket som inte filmen fick, eller egentligen så var det nog boken som bara var lite mer detaljerad, men så brukar det ju vara. Och även fast jag läst boken så blev man verkligen inte besviken på filmen och det är ju ett gott tecken !
Haha jag tyckte scenen var så rolig när Bella ska få träffa Edwards familj för första gången och när dom kommer in så står hela famlijen där och lagar mat (inte blod då, utan vanlig mat närmara bestämt Italienskt) eftersom dom tror hon är från Italien bara för hon heter Bella. haha 0 koll !
Filmen får absolut 5 av 5 toasters som Benjamin skulle ha sagt


snabba ryck

Ska precis nu på minuten åka in till stan med mammsen <3, vi ska se Twilight !
hör av mig när jag kommer hem, pussen !


Idag är ingen vanlig dag...

..för idag är det Alexandras födelsedag, hurra hurra hurra !
grattis gumman på 15års dagen ! <3

Tack mamma !

Min söta mamma hade varit nere på lunchen och köpt nästa bok i twilight serien new moon, jag längtar efter att läsa den !

feels so far away



Sol bad och värme,
 passar mig perfekt

bio taajjm

Den 30 januari blir boken äntligen film, jag pratar såklart om "I taket lyser stjärnorna"
Filmen handlar om Jenna, Jenna är ingen speciell utan bara en helt vanlig tjej, på ytan.
För under ytan så gömmer det sig en värld som ingen mer än hon själv kan förstå inte äns hennes bästis susanna, en värld där hon lever det vuxna livet och får ta hand om allt, med en cancer sjuk mamma blir livet inte lätt för Jenna. När hon dessutom blir kompis med skolans coolaste tjej Ullis så förändras allt, men det som ingen annan förstår det förstår Ullis för hon vet precis hur det känns.
Boken var skit bra så jag hoppas verkligen att filmen är det också !


åh sommar

God eftermiddag !

sitter här i köket och lyssnar på när johan spelar gh, har också spelat lite och de gick väl sisådär haha men det är så kul ! verkligen något jag rekomenderar att köpa.

Sitter och funderar lite på vad jag ska göra bättre det här året än förra och detta har jag kommit fram till
-Jag ska tänka mig för mera innan jag köper något
-Jag ska äta mindre onyttigt, helt enkelt bli en sundare människa
-Jag ska sattsa på skolan så jag kommer in på det gymnasium jag vill

Har ni satt upp några mål för 09 ?

Sen så har jag, Frida, Emma, Alexandra och Jullan gjort lite sommar planeringar vi har nämligen tänkt oss (om vi får för våra föräldrar) cykla Gotland runt :D, eller okej inte helt runt vi hade tänkt att hålla oss inom måtliga gränser. Men som sagt vi får se hur det blir med det men det skulle ju iallafall vara en hel jul grej! tänk er sola, bada, umgås, tälta, motionera och dessutom på gotland, världens finaste sommar ställe !
Nej gud nu kan jag inte prata mer om det här, börjar längta alldelles för mycket till sommarn då. Man måste njuta av nuet, carpe diem you knew !

t som i...trött

jag är ledsen men jag orkar inte skriva något intressant ikväll, kom nyss hem från träningen och är döds trött ! ska bara duscha och sen hoppa i sängen, läängtar!

sen till er som läser den här bloggen tycker jag det skulle vara kul om ni ville svara på dessa frågor :)
- vilka är ni ?
- vad kommer ni ifrån ?
- hur gamla är ni ?
- har ni något speciellt ni tycker jag borde skriva mer om ?


winner or loser ?

Slutade två idag som vanligt och hade turen att få skjuts med min granne Erik hem, annars hade man fått tagit bussen och gått från vägen, och det känns ju så där lagom kul, även fast det inte är så långt men man är ju lite lat. Ska träna ikväll så det får räcka, haha.
Har bara käkat lite och tittat på oth sen jag kom hem men nu bör jag nog sätta igång med alla mina läxor innan pappa kommer hem för då ska vi bara äta och sen ner på träning. Frida you better be there ! annars blir det svårt att utse en vinnare i vår lilla tävling. För er som inte riktigt förstod vad jag menade så är det så att jag och min lilla vän Frida har en tävling om vem som skulle bli brunast efter våra utlandsresor, och den som förlorara är skyldig den andra 20 rikstaler. spänningen är oooliiidlig ! i villket fall så ska det bli kul att träffa henne igen och fråga hur hon har haft det.

nej I'll better get going ! vi hörs ikväll ska försöka sätta ihop min "dröm outfit" enlingt alexandras förslag, får se om jag nappar på något annars tar jag det en dag när jag har lite mera tid på mig. Men som sagt, vi hörs ikväll !


football soccer fussball fotboll

Tjooheeejj ! Kom nyss hem från uppsala där jag och jullan har varit och prov spelat med GUSK div 3/2 , riktigt kul var det! otroligt bra tempo och sjukt duktiga tjejer. Vi började en uppvärmning som bestod av 20 minuter non stop dribbling med boll över planen och då och då ropade tränaren att vi skulle göra en tempo ökning. Vi fortsatte sedan med ännu lite mera fys, sen spelade vi små lag spel resten av träningen. Det här var min första träning sen vi avslutade förra säsongen så man kände sig lite ring rostig men det gick skapligt bra trotts det, efter träningen så kom tränaren och ville att vi skulle komma tillbaka så jag antar att det inte kan ha sett så dåligt ut iallafall. Nu har jag precis duschat och smörjt in mig med bodylotion jag har börjat flagna lite ;/  , man känner sig ganska mör just nu så det ska bli riktigt skönt att sova,
Ledsen alexandra hann inte med att skriva om ditt önskemål idag men jag ska försöka göra det imorgon istället :)
vi hörs !


hur ska det här bli ?

Ingen har väl gått miste om Sam och Lindsay? är dom ett par eller är dom inte ? det är nog en fråga som många har ställt sig.
Efter ett tufft år tillsammans med mycket motgånga trodde nog dom flesta att det skulle vara slut mellan paret när det ryktades om ett storbråk under nyårs helgen. 
Men Sam är fortfarande vid Lindsays sida vad man kan se, dom ska ha spenderat onsdagen hemma tillsammans med Lilos syster Ali.
Nu åter står det att se vad det blir av det här...


how scary

Läste precis på internet att Australien var i chock, hela 3 haj attacker på bara 24 timmar hade inträffat !
Var av en var utan för Tasmanien. Det var en 13 årig flicka som var ute och surfade när hon plötsligt attackerade av en vit haj. Hon skrek av smärta från sitt ben och slog för sitt liv. Lyckligtvis lyckades hon räddas av sin kusin som var i närheten.
Det finns en teori om att det finns för lite fisk i havet som gör att hajarna måste gå in mot land och äta människo kött, men det nekar förskarna till.

Jag säger bara uhua !
det där skulle man inte vilja vara med om


it's a monday

Emma och Jullan åkte nyss hem så nu sitter jag här och kikar runt lite på internet på jakt efter ett par nya skor, ett par boots med klack är jag ute efter, någon som har sett några snygga ?

Så här glad var jag idag för att gå till skolan ! :D


for the sun

åhh hemma ! äntligen. eller jag kom hem igår vi fem tiden men då var jag för trött för att göra något annat än att packa upp och äta, somnade redan vid åtta halv nio tiden.

Flygresan hem var pain ! tog ca 40 timmar med tidsskillnader och väntan på flygplatser. dessutom mådde jag illa och kände mig spy färdig, usch hemskt ! Så det var så otroligt skönt att komma hem även fast jag höll på att frysa häcken av mig när vi landade i sverige. Och man saknar ju kussarna också så klart. 
man kan ni gissa vad ? vem var inte på planet hem om inte självaste Martin Timell och hans familj, haha vilkden höjdare va !? ;)

Och nu lite om fraser island resan som jag lovade att berätta om,

Efter ca tre timmar i bil så var vi äntligen snart framme när bilen gick sönder (!?),  så typiskt.
Så vi fick boka ett hotell i rainbow beach där vi befann oss. Vi åkte ner på stranden men var inte där så länge för det blåste så mycket och jag kunde knappt bada utan att hålla i pappa för annars hade jag nog legat någons stans ute i oceanien vid det här tillfället, hade aldrig vart med om så starka undervattenströmar förut.
På kvällen käkade vi på resturang, för mig blev det pasta med kyckling och pesto sås, blev genast en ny favortit !
Dan efter kommer jag ärligt talat inte ihåg vad vi gjorde... så de var nog inget speciellt ;d , jag, johan och pappa spelade tennis iallafall, riktigt kul !
och när vi var nere i receptionen så såg vi att det gick guidade turer ut till fraser island som vi igentligen skulle åkte till från början, så då bokade vi upp oss på en sån till dagen efter. Problemet var bara att vi var nio stycken och dom kunde barar ta emot åtta så stackars christer erbjöd sig att stanna kvar på hotellet.

Så den lilla resa vi hade planerat vart inte alls så, men den vart så bra ändå kanske till och med bättre så det var bra ! :)

nu ska jag vila lite och läsa Elle , och imorn får jag träffa alla igen ska bli så kul!

twilight

fraser island resan vart allt annat än planerat, men den vart bra ändå !
hinner inte riktigt förklara allt nu för måste packa, åker ju hem imorgon ! :/ så det får blir bilder och text om det när jag kommer hem till kyliga svergie.
Och nu på tal om något helt annat så har jag bara något kapitel kvar i twilight boken som jag fick i julklapp, jag älskar den ! får se till att se filmen när jag kommer hem också, har ju hört att den ska vara så otroligt bra och att Edward ska vara en riktig snygging ! hoppas bara man inte blir besviken eftersom böckerna oftast brukar vara bättre än själva filmen.
det blev väldigt kort nu men tänkte att jag kunde höra av mig iallafall även fast jag inte skulle hinne blogga om resan.

jag saknar er där hemma otroligt ! ska bli så kul att träffa er på måndag igen
ppuss


Bilden är från i höstas, är inte riktigt så där blek nu ;)


super truper

Solat och badat idag, eller det vart inte så mycket bada för det var för höga vågor , usch de var rikigt läskigt ! vattnet blir så otroligt starkt och jag slängdes runt som en vante, haha !

Imorgon bitti åker vi till fraser island som är världens största sand ö, den har till och med mer sand än självaste sahara öknen !
Vi blir borta där i två nätter så updaterar när jag kommer hem där ifrån,

vi hörs ! / Emma Hellberg

rock legender !

we are big in Japan !









down town

hey fellas !

Gårdagens inflyttnings party blev hel skoj ! när gästerna börjande anlända så fick man hälsa på alla, tala om vad man hette och vem man var, Dom flesta av barnen gick upp och spelade guitar hero men jag var lite blyg ibörjan så jag stannade där nere,  haha men efter ett tag gick jag också upp (dom fick hämta mig ;d) , där uppe var vi och lira tills det vart käk sen så hoppade alla 11 i poolen och det vart ganska röj när alla började kasta skumgummi pinnar på varann, haha !
efter att man träffats på alla möjliga ställen så gick jag upp med en tjej som hetta Alana och spelade gh , hon va grym ! jag däremot är ingen höjdare men det är förbaskat kul må jag säga ! Efter ett tag kom resten av klanen upp och så roade vi oss restan av kvällen, plus lite youtube och svenska utbildning till grabbarna som va från sydafrika, dom försökte lära oss lite också men de va ganska omöjligt !

Idag har vi varit i Brisbane hela dagen och shoppat, det blev ett rött linne och en lång beige kofta,


I like it

Nyårs natten var myspys ! , vi käkade en otroligt god middag, åkte ner till vattnet och kollade på fyrverkerierna sen åkte vi till stranden och låg där i säkert 1 timme och tittade på stjärnorna och jag fick se mitt första stjärnfall ! dessutom två haha, så jag passade på att önska mig två saker !

Jätte mysigt och trevligt var dt men man kunde inte låta bli att längta lite hem när man såg alla ungdomar hänga nere på beachen med sina nära och kära, då ville jag hem och fira nyår med mina bästaste ! men det får bli nästa år det.

igår så var vi på ett köpcenter och jag köpta två bikinis, en svart med lite guld pärlor vid snörningarna och en svart-vit randig. jätte fina tyckte jag !

Imorse gick vi alla upp tidigt och tog en lång prommis på stranden sen stannade vi vid ett cafe och åt frukost där, jag tänkte ta pankakor men dom var slut så det blev till slut, Toast, ägg och bacon, mumma !
Och nu om några timmar så kommer mosters kompisar och deras barn hit på en liten inflyttnings fest efter som mina kusiner precis flyttat till det här huset.
Så det blir väl kul hoppas jag ! :D

Nu ska jag duscha och göra mig iordning , see ya ! / emma

RSS 2.0