hela veckan i ett

har inte bloggat på nästan hela veckan nu så jag kör lite kortfattade texter om veckan,

Måndag så var jag med mina två små änglar , dom hade sovit hos mig från sön till mån vi hade moppetur på söndagskvällen,snacka,hoppas studsmatta och kolla lite på film som vi sen ändå inte orkade se klart , rikitgt dryg var den iallafall när man var trött. Sen på måndan så var Emma tvungen att åka hem tidigt för dom skulle på 50års kalas, men jullan stanna och vi satt mest inne och kolla på film och spela kort eftersom det var så dåligt väder, sen runt 5 så åkte hon jag ja chilla lite resten av kvällen.


Tisdag så åkte min familj, jullans familj , och amandas familj till Åland tur och retur.
det var myckte trevligt vi ströva runt lite i taxfreen shoppade lite godis, solpuder, sminkborttagnings medel och hud lotion sen var jag inne på att köpa paris Hilton parfymen som jag gått och grunnat på länge men de blev inte så, mamma skulle nog köpa den till mig sen. Jaja sen blev de lite fika och käk med, sov nästan hela buss resan hem. Och på kvällen så  var de Morden i midsummer som stod för underhållningen, grymt bra !

Onsdag Hade precis vaknat och skulle käka frulle när jag fick ett sms från sofia som undrade om vi skulle dra och bada, självklart var jag på ! så jag ringde henne och sen gjorde jag bara mig iordning och begav mig till Länna. Fikade där och sen så cyklade vi till Fjällnora. Vi badade, solade och sen så hyrde vi en trampbåt och åkte runt lite där haha vi upptäckte också att ju fortare man trampade desto saktare gick båten , hah men vi kom fram till att de måste vara så att vatten hjulet inte får in lika mycket vatten när man trampar för fort (i) .
sen så fika vi igen och sola lite. Men efter ett tag så tröttna vi och bestämmde oss för att åka in och se på bio, sagt och gjort vi cykla hem , käka och sen tog nästa buss in till stan där vi såg , step up 2 the streets verkligen jätte bra film och jag la märke till att de är verkligen hett med killar som kan dansa !

Torsdag Då var min familj och jennifers familj på berkinge badet riktigt kul var de ! , solade och åkte jätte mycket vatten rutschbanor men vi behövde åka hem lite tidigare eftersom jag skulle på fotbolls träning men de blev ett par timmar där iallafall. Träning gick väl bra kul var de iallafall men sjukt varmt ! , sov hemma hos jullan efter myysspys
 
Fredag hade ställt klockan på 09.45 så vi kunde gå upp i tid för att sola och de gjorde vi, Så mesta dels av dagen har vi legat och schtekt sen så drog jag hem och träffa morfar som var här och hällsade på kulkul  : ) . Sen så kom jullan hit en stund och vi bada och sola lite grann.
Och nu sitter jag här och gör inte så speciellt mycket ska strax börja packa för kl 07.00 imorn går båten från Nynäshamn till Gotland och jag blir borta i 1 vecka ,

hare så bra good fellas ! / e.h <3

gothia cup the world youth cup <3

I Lördags kväll kom jag hem från älskade gbg där jag och F.C Funbo har spelat gothia cup , fiifan vad najs de var !
inte för att fotbollen gick så värst bra för våran del , konstigt nog.
Första matchen på måndan så spelade vi 0-0 mot sundsvall vi hade helt klart övertag i första men dom tog sig i andra så de blev en ganska jämn match ändå. På kvällen var det invigning , mäktigt ! sen så gick vi runt lite runt ullevi och blev så gott som våldtagna av alla brasilianare och allt vad det var som stängde in oss i ringar och började dansa runt oss m.m.
Tisdagens match slutade också 0-0 mot Västanfors den matchen hade vi också övertag i men vi sätter inte dom chanser vi får så inga mål denna match hlr ,

På onsdan så spelade vi match mot new jersey som var ngt grymt bra må jag säga ! , fast dom hade ioförsig plockat ut dom bästa spelarna i hela deras delstat så de var ju ungeför ett distrikslag vi mötte kan man säga och den matchen slutade 4-0 till dom dårå. Så vi blev 3a i gruppspelat så vi fick möta ngt skit lag från skåne som lyckas vinna me 1-0 ;s , de var helt otroligt den matchen av alla hade vi verkligen hela och inge snack , men domarn dömde bort 1 mål för oss och blåste offside så fort vi kom i fri läge, och sen när de är ca 20 sek kvar så gör vi en misslyckade ränsing och dom får på en fel träff och bollen rullar in vid stolp roten , damn !
jaja  vi deppa eter matchen ngt rejält men sen så hämtade man sig,  och jag bella och jessica drog på disco på kvällen , hah inga detaljer därifrån.
annars på fritiden så var det mest liseberg som gällde och annat tidsfördriv på stan elr skolan , 

tack tjejer för en grym vecka måste göras om !  


Gothiiiiaaaaa

hejdå Almunge hej Göteborg !  <3

blir borta i ca 1v så nu blir de ett litet uppehåll i bloggen, men hör av mig så snart jag kan me alla detaljer från Göteborgs visiten
 /e.h

tor

tjatja som lollo brukar säga :D 
idag så har jag legat och solat typ hela förmiddan , fick ett sms från fridisen och hon va nere  vid sjön så jag gick ner till henne och la mig och sola där istället för uppe vid huset. vi bada lite men de blev mest solning uppe på land för våran del.
sen så efter ett par timmar så gick jag upp igen för vi skulle käka lunch jag, pappa och johan, sen så drog vi in till stan för att köpa luftmadrasser att sova på till gothia. 
sen så bar de av på träning, hah träningen var väl mest chill men kul att träffa alla för de var ett tag sen senast.

och på lör då smäller det för då bär de av till gothia och jag är taggad som fan ! , fast jag känner tyvärr fortfarande av foten som jag stukade när jag var uppe i Falun, men de blir väl till att tejpa den så ska nog allt gå fint.
imorn blir de stan med jullan och linnea för att handla lite behövande stuff , puss på er / e.h


bilder från rookiecamp <3

 rookie rookie                          rookierookierookierookierookierookierookierookierookierookie

yes

Emma Lollo Julia
stek i stek
"Jävla bananträd ! "
<3

rookiecamp 08!

hallå alla ! ,
nu är jag tillbaka från Falun där jag och jullan har spenderat 1 vecka på innebandy läger , var verkligen sjukt kul !
ett starkt minne för livet.
tänkte berätta lite om vad vi har gjort den här veckan nu då ,
kl 14.00 förra söndan tog jullan och jag bussen från uppsala upp till Falun,
på vägen dit så halv sov vi mest och lyssnade på musik. När vi kom dit så checkade vi in och fick våra träningskläder.
När vi fått reda på vilket rum vi skulle ha så gick vi dit och började packa upp, till en början var vi ensama i rummet och vi vart nästan lite oroliga att de inte skulle komma några fler även fast vi visste att de skulle (a) . men efter ett tag så strömmade de in lite folk.
vi hitta varann snabbt och snackade med varann som om vi hade känt varandra i flera år.

sen så på måndan så började träningarna och på tisdan så hade vi fys på förmiddan usch de var jobbigt som fasiken men man var rejält stolt när man var klar. Jag hade dessvärre otur för jag stukade till foten när vi sprang intervaller i hoppbackarna. Och på dan efter så hade min fot svullnat upp så de såg ut som om jag hade en golfboll på fot knölen så jag fick stå över två av tre träningar på onsdan :/ .

På torsdagen så var det kalas väder,
vi hade ett tränings pass på morgonen sen så drog dom flesta och badade, fast jag jullan och lollo var inte så sugna men vi följde med för att sitta och sola lite iallafall och när jag skulle hjälpa jessica att få i våran ledare Emil i poolen så är de istället jag som blir i slängd med kläder på (?!), elr ja hade shorts och bikiniöverdel.
På kvällen så var jag med lollo och jullan hela tin vi kollade först lite på sällskapsresan som visades i aulan men har typ sett den 100 miljoner gånger så vi tröttnade och gick ut. Vi gick runt och chillade lite sen bara, och jullan och jag fick svara på lite frågor om vad vi tyckte var bra och dåligt och sånt där om rookiecamp om ni vill se våra svar så checka sidan www.rookiecamp.se, hah vi vart även med på bild på första sidan ojojoj säger jag ;d .

sen på fredan så väcktes vi tidigt och skulle börja packa ihop väskorna och städa i rummen sen när det vart klart så hade vi turnering hela förmiddan då alla grupper gick ihop och delade in sig i 6 olika grupper.
de var skoj ! , hah vi förlorade alla matcher utom 1 som vi spelade oavgjord så man kan ju säga att vi var ganska solklart sist dårå . sen efter att finalen var klar och alla andra priser var utdelade så var de till att säga hejdå till alla , usch de kändes tråkigt men va inte ledsen för jag känner på mig att vi kommer ses igen ! ,

grupp 3 , "är men schtek så är man schtek"         visst ?

Lollo , Louise , Alexandra, Nellie, Emelie, Johanna, Jessica, Linnea, Sara, Sofie, Johanna, Carin, Evelina, Erika ,Jennifer, Frida, Malin, Julia , Emma ,

Amanda , Anton, Tone , Emil våra schtekiga tränare ! ;D

Längtar tills vi ses igen och de gör vi ju förmodligen nästa år,  vi får hålla kontakten så länge me msn och sms och så.
saknar er redan !

kommer att lägga upp lite bilder från veckan senare /e.h

RSS 2.0