gothia cup the world youth cup <3

I Lördags kväll kom jag hem från älskade gbg där jag och F.C Funbo har spelat gothia cup , fiifan vad najs de var !
inte för att fotbollen gick så värst bra för våran del , konstigt nog.
Första matchen på måndan så spelade vi 0-0 mot sundsvall vi hade helt klart övertag i första men dom tog sig i andra så de blev en ganska jämn match ändå. På kvällen var det invigning , mäktigt ! sen så gick vi runt lite runt ullevi och blev så gott som våldtagna av alla brasilianare och allt vad det var som stängde in oss i ringar och började dansa runt oss m.m.
Tisdagens match slutade också 0-0 mot Västanfors den matchen hade vi också övertag i men vi sätter inte dom chanser vi får så inga mål denna match hlr ,

På onsdan så spelade vi match mot new jersey som var ngt grymt bra må jag säga ! , fast dom hade ioförsig plockat ut dom bästa spelarna i hela deras delstat så de var ju ungeför ett distrikslag vi mötte kan man säga och den matchen slutade 4-0 till dom dårå. Så vi blev 3a i gruppspelat så vi fick möta ngt skit lag från skåne som lyckas vinna me 1-0 ;s , de var helt otroligt den matchen av alla hade vi verkligen hela och inge snack , men domarn dömde bort 1 mål för oss och blåste offside så fort vi kom i fri läge, och sen när de är ca 20 sek kvar så gör vi en misslyckade ränsing och dom får på en fel träff och bollen rullar in vid stolp roten , damn !
jaja  vi deppa eter matchen ngt rejält men sen så hämtade man sig,  och jag bella och jessica drog på disco på kvällen , hah inga detaljer därifrån.
annars på fritiden så var det mest liseberg som gällde och annat tidsfördriv på stan elr skolan , 

tack tjejer för en grym vecka måste göras om !  


Kommentarer
Postat av: linnea

SAKNAR <33

2008-07-22 @ 13:20:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0