hemskt !

 Idag var det en man som kom och berättade om droger och vad droger kan orsaka och jag måste säga att jag vart helt betagen. Han hade själv varit missbrukare i 21 år och åkt in och ut på fängelsen, men det hemskaste av allt var ju att som ung så hade han haft så stora mål i livet, han ville bli advokat eller hockey proffs för han hade tydligen varit en väldigt lovande spelare, blivit uttagen till TV pucken och omtalad som en av sveriges mest lovande talanger, han hade drömar om att få spela i Landslaget och NHL.
Och så en dag när han gick i sjuan såg han några som stod och rökte, Dan efter hade han snott cigg av sin mamma och det var så allt började. Först en cigg då och då sen mer och mer, sen gick de över på Hasch och till sist så satt han där med piller och sprutor, så hemskt! Han slutade med Hockey och hoppade av skolan, och sen verkade allt ha gått utför.
Nu har han varit drg fri i 15 år men rikigt frisk kommer han nog aldrig bli sa han.
Han jobbade tydligen som det här också att han åkte runt i skolor och undervisade om drogor, och jag tycker att de är riktigt bra, han har ju varit med om allting själv så man får verkligen en inblick i hur de hela har varit, och de lät ju inte lockande precis, usch usch usch så otroligt hemskt alltihopa var det! Det är ju skönt för honom att han har lyckats ta sig hur det hela, för de är de nog inte många som gör. Han Berättade om en vän som än idag tror han är en Apelsin och är jätte rädd för att folk ska skala och äta upp honom.


Kommentarer
Postat av: Lukas

Låter inte roligt att tro att man är en apelsin :/

2009-04-16 @ 21:09:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0